På vej til Mallorca

Så er vi på farten igen. Det var ikke meget jul det blev til i år, men det vi fik, var til gengæld vidunderligt. Nu er vi på vej til Mallorca, hvor vi skal tilbringe den næste måned. Lidt vemodigt at forlade hjemmet midt i de fine og magiske juledage, men jeg er sikker på at vi nok skal få en herlig tid.

Jeg har meget ofte haft et regnskab at gøre op med min krop i januar måned, og igen i år kan jeg da godt mærke, at jeg har haft en virkelig hyggelig december, som har handlet meget mere om det jeg havde lyst til, end om det jeg havde godt af. Januar bliver grøn og aktiv, blev der sagt.

Virkelig træt og forpjusket fru T på morgenflyet. Ikke helt ok overhovedet at være vågen så tidligt 2. juledag. Eneste formildende indslag er B&O julegaven om halsen – støjreduktion (baghjul til snorkede mænd, jetmotorer og utilfredse småbørn!), bluetooth og perfekt design i én lille pakke.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...