Pinsesol på sommerferie

pinsesol

Jeg har strikket min Pinsesol op i to tråde Safran, og det er der kommet den perfekte sommertop ud af. Det smukke hulmønster kommer virkelig til sin ret i bomulden, og selvom der er tale om en top der er strikket i dobbelt garn, er den stadig tilpas let og kølig.

Den er så dejligt, at jeg nu giver 40 % rabat på alt bomuldsgarn i shoppen, så du også kan være med 🙂

pinsesolpinsesol

Den hænger på mig konstant, selv på de rigtig hede dage, og jeg er bare ellevild med den. Eneste problem er det med farven – den er jo hvid… Det er den så ikke ret lang tid ad gangen, men det går nok også endda, for den er jo heldigvis nem at smide i vaskemaskinen. Hver aften.

Jeg har brugt 6 nøgler Safran til en str M, men jeg har altså også strikket den lidt kortere end originalen. Denne her måler kun 50 cm i længden, men det passer perfekt til mine højtaljede nederdele og shorts. Lige nu overvejer jeg stærkt at bede ham min elskede tage noget mere Safran med herned, næste gang han er i Danmark. Noget gult, for eksempel, eller gråt. Eller sort. Eller alle farverne 😉

pinsesol

Måske vil du også læse...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.