Postkort fra Mallorca

Nyder livet på Mallorca, som jeg ikke har besøgt i mere end 20 år, og vil lige dele et par dejlige steder. Der er på ingen måde tale om skjulte perler; de ligger helt frit fremme og bare venter på at man kommer forbi!

VALDEMOSSA

Hyggelig bjergby med masser af cafeer, restauranter og overraskende god shopping! Den ligger omgivet af de mest imponerende olivenlunde jeg nogensinde har set. Træerne strækker sig så langt øjet rækker, og det er ikke sådan nogen små pjevsede 50-årige vi taler om.

 

DEIA

Deia er en charmerende kunstnerby i bjergene, helt ude ved kysten. Den mallorcinske byggestil er imponerende, og jeg elsker hvordan de støvede, solblegede nuancer klæder landskabet. Vi gik op til kirken, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over havet – eller; det går vi ud fra, at der er. Det var overskyet, og småregnede lidt da vi var der…


CALA DEIA

Cala Deia er en vild og smuk, lillebitte strand, som ligger nedenfor byen Deia.  Var blevet advaret om, at turen dertil var nervepirrende, men det var nu ikke så slemt.

Stranden ligger i en lille bugt, og hvis man kravler lidt opad, er der den skønneste udsigt. Der ligger et par restauranter derinde, som er helt ok til en lille frokost – og garanteret også fine til en sun-downer 😉

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Anonym says:

    Mallorca er et paradis,- jeg har ikke været der siden 1973 ,- desværre !

    1. admin says:

      Jeg husker slet ikke øen som så fin – men den er jo fantastisk!

Comments are closed.