Punta de Capdepera

Sidst jeg var hernede, lovede jeg mig selv, at jeg ville komme tilbage til Punta de Capdepera en dag hvor jeg havde god tid til at vandre i området. Det er altid en god ide at holde de løfter man giver sig selv, og det skulle vise sig at gælde dette løfte i særdeleshed – vi fik en helt vidunderlig tur rundt på klipperne, højt over havet.

Man kan vælge at gå hele vejen op fra Cala Rajara / Cala Gat, men vi tog bilen op, parkerede ved fyrtårnet, og gik en tur rundt på den lille landtange, som har den mest fantastiske udsigt over mod Menorca i nordøst, og ned til bugterne omkring Cala Rajada mod syd. Området er vildt og smukt; solstegt og forrevent – absolut turen værd.

Der er flere afmærkede ruter i området, som starter i Platja de Son Moll, Cala Agulla og Cala Mesquida. Der er mere info om vandreture på Mallorca på http://www.camins-mallorca.info/caminsenglish.htm

Mallorcinsk ukrudt – jeg har taget en stikling med hjem, og håber jeg kan lokke den til gro i mit driverhus!

Da vi fandt denne skønne, skyggefyldte plet med en masse små kærlighedshilsner, måtte vi selvfølgelig straks lave vores eget hjerte.  P + P = lykke 🙂

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...