Når et indlæg er markeret som ”reklame” på bloggen, er det enten fordi det indeholder links til min egen webshop, fordi jeg skriver om produkter jeg har modtaget til test (typisk beauty-produkter eller anmeldereksemplarer af bøger), eller fordi de bøger jeg skriver om, er modtaget som en del af et længerevarende samarbejde.

Jeg modtager aldrig penge for disse indlæg, primært fordi jeg ikke ønsker bloggens integritet kompromitteret. Enhver produktomtale er udelukkende udtryk for min egen mening, og ingen får indlæg eller omtaler til gennemlæsning inden udgivelse.

Jeg er ret kræsen med, hvilke produkter jeg omtaler på bloggen. Der er mange ting jeg siger pænt nej tak til, enten fordi de ikke lever op til de standarder jeg sætter for mit Fiftyfabulous univers, eller fordi de ikke passer til min målgruppe (der primært er voksne kvinder som mig selv).

Bloggen er således ikke noget, jeg tjener penge på. Jeg arbejder mange timer på den hver dag, og har selvfølgelig også oplevet fristelsen til at få bare en lillebitte smule igen. På et tidspunkt forsøgte jeg mig med betalte bannerreklamer, men fravalgte det ret hurtigt igen. I stedet har jeg lavet en lille webshop, hvor jeg sælger garn og lidt forskelligt tilbehør til strik og andre kreative sysler. Webshoppen giver mig en lille fortjeneste, selvom jeg nok ikke skal begynde at regne på timelønnen…

Bloggen er mit hjertebarn og tilmed min kreative overløbsventil, så det har aldrig været meningen at den skulle blive et arbejde. Alligevel bliver jeg rigtig glad, hver gang en af jer handler i min shop, fordi I så er med til at støtte det fortsatte arbejde med at udvikle strikkeopskrifter og skrive hyggelige indlæg.