Så skal der pakkes – til byture og middage

I går jamrede jeg mig lidt over at skulle ud på en lang rejse til nogen af de smukkeste steder på jorden – eller rettere, over at jeg var i tvivl om, hvad jeg skulle medbringe på min rejse (ellers havde det været for forkælet. Nu er det bare almindeligt forkælet). Jeg viste hvad jeg kunne tænke mig at tage med på strand- og vandreture, og i dag vil jeg så fokusere på byturene. Hvad vil jeg have med til de dage hvor man slentrer rundt i en lille by, hænger ud på en cafe et par timer, ser en enkelt seværdighed eller to (for skams skyld), og ellers bare nyder at være til – og hvad skal jeg bruge til alle de fremragende middag jeg regner med at blive inviteret ud til?Det her er egentlig et meget typisk Fru-T-i-byen-outfit:

 • En let, løs blondetop, meget gerne én som lader skuldrene fri. Denne her har jeg nærmest slidt i laser, men jeg satser på, at den kan klare en tur til.
 • Shorts. Altid shorts. Gid jeg kunne finde ud af at gå i nederdele, men jeg vil ikke.
 • Sko – den evige balance mellem komfort og stil… Er ret begejstret for mine nye espadrillos fra ASOS; de er fine, behagelige, og så giver de mig lige et par centimeter i højden.
 • Solbriller!! Jeg ved godt, at ét par er nok, men hvor er det svært at vælge (ved det godt. Jeg har virkelig store problemer).
 • Kan man være forelsket i en taske? Det tror jeg måske jeg er i min Chanel Boy. Iøvrigt jo også en investering.
 • En stak armbånd – fordi ét eller andet interessant skal der jo ske 😉

 

Det her kunne være et godt bud på et aften-outfit. Det er pænt, men stadig rart at have på, selv i smeltende hede.

 • Blondekjole med små fine kvaster, fra Anine Bing. Nyanskaffelse, som jeg knuselsker.
 • Hæle må der til – og når det er den komfortable udgave, er det til at holde ud. De her kan jeg fint vade rundt i en hel aften, fordi de har en ret høj platform foran.
 • Smykker, her i form af min gamle halskæde fra Dolce & Gabbana. Den er mega lang, og flot både når den får lov at hænge, og når jeg vikler den et par gange om halsen.
 • Genbrugstaske. Når man er så pæn, må man godt være med flere gange.

Til begge outfit vil jeg også bruge min nye jakke, som allerede ligger klar i kufferten, fordi jeg også planlægger at bruge den til vandreturene. Den er perfekt til at afbalancere det meget fine, og den vil givetvis bringe mig frelst gennem  både restaurantbesøg med voldsom aircon, og en vildfaren byge.

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Pia says:

   Du skal nok lære det – måske du skal have et par privattimer? 😉

Comments are closed.