Sensommer spa

img_3788

Tosser lidt rundt i det sønderjyske i disse dage, men inden jeg tog hjemmefra, nappede jeg lige en håndfuld billeder af vores nye terrasse, som Peter har gået og hamret på henover sommeren.

Jeg har tidligere brokket mig over vores triste terrasse – og, nærmest i samme åndedrag, glædet mig over, så fin den er blevet. Se, det indlæg viste kun en del af terrassen… resten; altså alt det der ikke var med på billederne, henlå stadig som et øde land af døde drømme og forsømte muligheder. Har (heldigvis) ikke nogen billeder at dele, men tænk trist, uelsket mega-terrasse, hvor nogen med ublid hånd havde smidt et spa-bad midt i det hele, så det kunne stå og trone over vores manglende omtanke. Ikke noget rart syn, vel?

Derfor har ham min elskede haft travlt. Han har flyttet spaen ned på græsset, og derefter udvidet terrassen, så den store, dumt designede tingest blev bygget ind i den. Og det er blevet så fint! – eller rettere; det bliver det, når jeg har fået malet hele herligheden drivtømmer-gråt.

img_3878

img_3810

img_3875

Jeg har bestilt en håndfuld små, løse trappetrin, som kan bryde de noget bombastiske linjer – og i øvrigt også gøre både op- og nedstigning noget nemmere.

På de bredeste af kanterne skal vi have masser af puder og et par madrasser. Kunne man tænke sig et bedre sted til en lille sommer-morfar under asketræerne? *

img_3781

img_3872

Jeg vender tilbage med en opdatering, når engang hele terrassen er færdig. Der er lige et par detaljer (de nævnte, med maling og puder mm, og nogle andre småting som for eksempel en ny grill, et hjemmelavet spisebord og noget. Det fikser jeg lynhurtigt. Lidt som en ninja), men allerde nu er jeg noget så kisteglad for min nye terrasse!

img_3795

* Apropos asketræerne, så skal de altså topskæres nu. Som i lige nu. Jeg er noget så træt af at have fugletoiletter hængende ind over min terrasse. Bare ikke så nemt at skære i kæmpetræer, men det løser sig, selvfølgelig gør det dét.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Nina Blom Hansen says:

    Godt du kender en der kan fælde træer. Håber han slipper for leverbetændelse denne gang 😅

    1. Pia says:

      Denne gang sætter jeg en professionel til det 😉

Comments are closed.