September Søndags Snapshots

Åh altså, september. Måske en af årets dejligste måneder? Selvom den selfølgelig overgås af december, og nok også lidt af november – men dem er der jo lang tid til. Det allerbedste ved september er nok, at den er her lige nu.

I denne uge har jeg først og fremmest været lykkeligt optaget af at komme hjem. To måneders fravær kan både ses og mærkes, og det er skønt igen at være tilbage på min højtelskede gamle gård. Mit vidunderlige oldekolle, hvor aldersspredningen lige nu godt nok er betydelig, fordi vi stadig har barnemirakelbarnet og hans forældre boende.

Reklame – jeg har fået Instant Firm Eye gratis til test!

I tirsdags havde vores gode venner sølvbryllup. De blev gift på det smukke skib Sagafjord for 25 år siden, og det blev fejret med en dejlig fest, som jeg selvfølgelig skulle være med til – også selvom jeg havde en uinviteret makker, i form af en omgang blærebetændelse, med på slæb. Fordi jeg var lidt ynkelig, besluttede jeg at teste et helt nyt produkt: Instant Firm Eye fra Peter Thomas Roth. Det er et quick-fix til trætte øjne – og nøj, hvor er jeg begejstret! Man påfører cremen med en lille pensel, sidder helt stille mens den tørrer, og så virker den ellers som en slags usynlig tape, der udglatter smilerynkerne og løfter øjenlåget. Så fint, når man gerne vil se lidt friskere ud, end man egentlig er. Find den hos Matas, i Magasin og udvalgte parfumerier.

Torsdag gik jeg i tilbagetrækning, og dér er jeg stadig. Jeg nyder at vide, præcis hvad jeg skal gøre på et hvilket som helst tidspunkt; at jeg slet ikke behøver overveje, hvad jeg burde, kunne, skulle, eller har lyst til – for det er alt sammen fastlagt på forhånd. Det giver en enorm mental frihed at tage valget ud af alle situationer, og jeg elsker det. I aften bryder jeg ud af tempellivets smukke bobbel, men heldigvis ser næste uge helt fredelig ud, så jeg kan fortsætte det stille liv, som jeg holder så meget af. God søndag til jer alle – og god ny uge!

Måske vil du også læse...

2 Comments

 1. Tina KH says:

  Tillykke med dine venner og deres søvlbryllup 🙂
  Sikke et smukt billede af du og guldklumpen der på trappen 🙂
  En dejlig søndag ønskes herfra!

  1. Tak – det er jo en stor dag, både for parret selv og for dem omkring.
   Billedet er et jeg holder meget af. Jeg havde sat mig på trappen for at få taget et billede, men skulle så lige holde holde den lille – og så nappede min svigerdatter et billede, helt uden at jeg var parat. Det giver som regel de bedste billeder 🙂
   Hav en dejlig uge!

Comments are closed.