Skønne mænd

For noget tid siden var jeg på besøg hos Beauté Pacifique, hvor de præsenterede deres nye produkter til mænd. Beauté Pacifique har lavet lækre hudplejeprodukter gennem 20 år, og tilbyder deres kunder en helt særlig service: en ultralydsscanning af huden, for på den måde at kunne målrette  hudplejen præcist efter hver enkelts særlige behov. Disse scanninger har vist, at der er ret stor forskel på mænds og kvinders hud, og derfor har de nu lanceret en serie specifikt til mænd: Masculinity.

Mænds hud er typisk tykkere end kvinders og indeholder mere kollagen, som gør huden stærkere og mindre tilbøjelig til at blive slap og rynket. Det betyder dog ikke, at mændenes hud ikke har behov for fugt, eller at den går fri for de skader som sol, forurening og almindeligt slid påfører os, og derfor er Masculinity-seriens produkter udviklet specielt med henblik på disse behov.

I serien findes der en ansigtsrens, en fugtighedscreme, en scrub og en anti-aging creme, som jeg fik prøver på. Jeg bad yngstesønnen og ham min elskede om at teste dem i et par uger, og her er (et forsøg på at genfortælle) hvad de sagde:


Oliver (testede ansigtsrens og fugtighedscreme): “Rensecremen bliver jeg nok aldrig rigtig venner med, heller ikke til barbering, som min mor ellers foreslog. Fugtighedscremen synes jeg til gengæld er rigtig god. Normalt når jeg bruger creme, synes jeg det er som om den stivner på huden, og nærmest trækker huden sammen. Det gør den her slet ikke, og den fedter heller ikke. Allerede kort efter jeg har taget den på, er den helt absorberet, og jeg føler mig slet ikke klistret i ansigtet. Den dufter ikke for meget, og føles egentlig rar at bruge og have på. Skal ikke kunne tale for miraklerne ved at bruge det, men det tager jeg alle andres ord for!” Troskyldigheden er et af  ungdommens allermest charmerende træk, men her er Olivers tillid berettiget. Cremen indeholder lutter gode, fugtbindende sager som hyaluronsyre og B3-vitamin, og gør hans hud klar og blød at se på.

Peter (testede scrub og anti-age creme): “Start lige med at skrive, at du har udsøgt dig en testperson som aldrig før har prøvet at smøre creme i sit ansigt”, sagde han, mens han puttede anti-age cremen ind i øjet. Udmærket start. “Hvordan gør man egentlig?”, spurgte han så, mens han generøst fordelte sådan cirka en uges forbrug ud over ansigtet. Til trods for en lidt vanskelig start, lykkedes det ham faktisk at lære at sætte pris på især cremen. Scrubben bliver brugt, men nok mest fordi nogen (mig) sørger for, at den står parat i badet – cremen rækker han derimod selv ud efter. “Det føles faktisk meget rart i mit ansigt. Sådan som om huden er helt blød og nem at have på. Og det er slet ikke væmmeligt”. Meget bedre anmeldelser kan en ansigtscreme næppe få fra denne halvgamle, skønne og let hudplejeforskrækkede mand, som har stor glæde af cremens to forskellige typer af A-vitamin og de tilsatte ekstrakter, Rooibos og Hordeum Vulgare, som forebygger og reparerer solskader.

Skal du bruge en gave til en skøn mand, er Masculinity-serien et fremragende bud. De er særligt tilpasset mande-hud og mande-temperament. Cremerne har en diskret duft, absorberes lynhurtigt, og efterlader ingen fedtet, skinnende hinde på huden. Man skulle jo nødigt risikere, at nogen kunne se, at man havde brugt ansigtscreme… Alle produkterne kommer i en lækker emballage, som du godt gider have stående på dit badeværelse, og priserne er afgjort i den rimelige ende: 175 – 349 kr.

 

Tilbage til forsiden

 

 

Måske vil du også læse...