Søndags Snapshots

Det har været en super kreativ uge – jeg har nørklet, strikket, hæklet og syet som en vanvittig, og er meget stolt af mig selv! Jeg er blevet færdig med den sweater jeg begyndte på, mens vi stadig var på Mallorca. Der er et lille sneak-peak nedenfor, men der kommer rigtige billeder i ugens løb, for jeg er faktisk helt færdig, og har endda fået den syet sammen. Suk altså, det der med at sy sammen… Ikke så sjovt jo, og også en smule uretfærdigt, når nu man har knoklet med selve strikkeriet. Håber altid lidt på et besøg fra Sy-Sammen-Feen, men ender, overraskende nok, hver gang med selv at måtte i gang.

Jeg er også blevet færdig med det tæppe jeg lovede Frk. T til hendes fødselsdag (i oktober, ahem). Det er blevet så flot, og jeg er svært tilfreds med egen indsats. Bemærk i øvrigt den fantastiske væg i hendes soveværelse – er den ikke bare alt for lækker?

Ugen har også budt på topmøde i Voksenlivsstils HQ – eller frokost hos søde Jeanette, om man vil. Det var noget så dejligt omsider at møde personen bag den lækre blog, og hun var, om muligt, endnu sødere irl. Lidt farligt besøg i øvrigt, for udover bloggen kører Jeanette jo også sin overmåde lækre webshop, Best of Nordic. Alle varerne lå og fristede, og det lykkedes da (heldigvis) heller ikke at stå helt imod…

Overdådig hverdagsluksus fra L:A Bruket og herligt vævet bælte fra Molin (oven i købet på tilbud lige nu!)

Det var virkelig sjovt på den måde at møde en kvinde, som jeg allerede følte jeg kendte. Jeg har jo fulgt Jeanettes blog i årevis, og fordi den er så velskrevet og personlig, har jeg haft en fornemmelse af at kende hende, og faktisk også oplevet noget der minder om 1:1 identifikation – men ville det holde, når vi mødtes ude i den virkelige verden?

Det gjorde det! Den charme og generøsitet der stråler ud af Voksenlivsstil, er om muligt endnu mere overvældende når man møder Jeanette. Det er for mig det endegyldige kvalitetsstempel for en blog: at personen bag den er så ægte og uforstilt, at man straks genkender hende.

Og så var det også sjovt at komme ind i Jeanettes smukke hjem, og straks genkende det hele. Min hidtidige favorit, den lyserøde sofa (som vi sidder i her), har i øvrigt fået stærk konkurrence af en flot nye lysekrone – så lækker, i al sin underspillede elegance!

img_4327

Når jeg kigger tilbage i mine gamle indlæg, kan jeg godt se, at der har været en del hygge-putte-dyne-hund billeder, men hvad kan jeg sige? Det er en (uforholdsmæssig?) stor del af mit liv, det der putteri. Faktisk kan jeg næsten ikke holde ud, hvis ikke min dag både starter og slutter på den måde. Sætter gerne vækkeuret en halv time før nødvendigt, så der er tid til morgenhygge.

 

Næste uge kommer til at handle en del om min uhelbredelige vanderlust. Ikke at vi skal rejse (lige nu), men jeg er ved at planlægge en håndfuld store ture, og nu er det på tide at få de sidste detaljer på plads. Og så skal jeg i gang med mit næste strikkeprojekt! Det er jo bare om at smede mens vejret er koldt, for jeg ved, at jeg ikke gider strikke lækre vamsede sweatre, når først de spæde forårstegn begynder at vise sig.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

10 Comments

 1. Dejlige glimt fra ugen der gik. Det er rigtig sjovt at møde en man kender igennem bloggen IRL. Både lidt underligt og rart. Dejligt I havde sådan et godt møde. KH Dorte

  1. Ja, det var en helt særlig oplevelse, som jeg er meget taknemmelig for!

 2. Kæreste Pia,
  Du har ret – det hele holdt fuldstændigt og aldeles, og både dit besøg i fredags og de smukke ord her på bloggen, varmer mit hjerte.
  Tusind tak! Jeg glæder mig allerede til vores næste rendez vous.

  knus fra Jeanette

  1. Det er mig der takker! Vi ses jo heldigvis lige om lidt; det glæder jeg mig til

 3. Det lyder som en rigtig god afslutning på en skøn, kreativ uge. Spændende at mødes efter så lang tid! Jeg ser frem til at se mere til den strikkede sweater du afslører lidt af. Det ser ud til, det godt kunne være én, jeg selv kunne finde på at strikke. Dine rejser, ser jeg også frem til at høre mere om – kan heller ikke få nok af den slags 🙂

  1. Der kommer flere billeder af sweateren i morgen – den er virkelig nem og hurtig at strikke, og har hængt på mig hele weekenden!

   Rejserne glæder jeg mig meget til. Der bliver bl.a. et par ture til USA, en safari i Afrika, og nogen vandreture – det har jeg aldrig har prøvet før, og jeg er meget spændt på det.

   1. Hold da op, nogen rejser du skal ud på! Lyder enormt spændende. Det med vandreture er noget jeg også drømmer om. Vil vildt gerne gå ‘Camino de Santiago de Compostela’ en gang. Var til en forelæsning omkring den i sidste år, og alle de smukke billeder, gjorde ikke ligefrem lysten mindre. Hvor skal du vandre?

    1. Jeg starter med nogle småture herhjemme og i det sydlige Sverige. Til sommer vil jeg gerne vandre i bjergene ved vores sommerhus nede ved Como-søen; der er en masse skønne stier, som kan samles til nogen enorme ture. Den ultimative drøm er at vandre en del af E1 (https://en.wikipedia.org/wiki/E1_European_long_distance_path) – bare stykket fra Danmark til Porto Ceresio, som ligger tæt ved sommerhuset. Åh ja, drømme…

     1. Åh, kun stykket fra Danmark til Porto Ceresio 😉

Comments are closed.