Søndags Snapshots

Tre uger inde i Sund Januar, og jeg begynder at kunne mærke effekten af mine anstrengelser. Til trods for latterlig man flu, så har jeg faktisk mere energi end forventet, og alting er bare lidt sjovere (ikke mindst fordi mine bukser ikke længere klemmer mig så nådesløst). Og så har jeg lært noget nyt! Jeg har lært at det er okay at fravige sine mål et par dage. Slæbte min man flu med ud på trappen den første dag jeg var nede, og lærte at det ikke var en god ide…

Når man begynder at kunne se enden på sådan en udfordring som den jeg har sat mig her i januar, så kommer man nemt til at falde i den Store Glædesdræberfælde. Det er et stort, sort hul, som er fyldt med sammenligninger. Hvis man har al sin opmærksomhed på, hvad andre kan og gør og vil og har og synes, så kommer ens egen glæde nemt til at hænge højt. Det er meget sjovere at måle sig med sig selv, og at fejre sine egne succeser. Jeg bliver for eksempel meget nemt voldsomt imponeret af mig selv, når det kommer til sund kost ? og så gør det jo hverken fra eller til, hvordan sagerne står til hos andre. Det er super vigtigt at minde sig selv om, ikke mindst her i store-forvandlings-og-rengørings-måned, og hvis man ind imellem glemmer det, må man sørge for at implementere Hella Joofs Rub-og-stub regel.

Det har været en rigtig hyggeuge. Jeg har ligget underdrejet, og vejret har været lidt vådt – og så er det eneste fornuftige jo at tænde en masse stearinlys og krybe op i sofaen med sin dyne. Virkelig hyggelig arbejdsplads, og jeg har da også fået en hel masse fra hånden!

img_3250-2

Næste gang jeg skal lave Søndags Snapshots, er jeg tilbage i Danmark – og denne gang for at blive! Det er på én gang helt vidunderligt og en smule vemodigt. De her syv måneders rejser og eventyr har været en fantastisk oplevelse, men samtidig mærker jeg også for alvor savnet af en helt almindelig hverdag, og af dem derhjemme, ikke mindst! Ugen bliver en pakke-sammen-og-gøre-klar uge, men også se-at-få-nydt-det-sidste-fornuftige-vejr uge, og jeg glæder mig!

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...