Søndags Snapshots

Nyder at se tilbage på en dejlig uge, som har efterladt mig grundglad, helt ned i maven. Vi er hjemme i Danmark her i weekenden, og alene forventningen om gensynet har glædet mig hele ugen. I morgen går turen tilbage til Dubai, men det er såmænd heller ikke så skidt endda – her får man for eksempel Verdens Bedste Morgenmad på Baker & Spice i Marinaen (seriøst, det er den lækreste morgenmad, og jeg knuselsker morgenmad. Ville i virkeligheden være solidt lykkelig, hvis alle måltider lignede morgenmad (eller dessert!)).

Der har været rigtig meget pool og strand i ugens løb. Vinteren er jo så småt på vej hernede, så det er til at holde ud at være udendørs. Får godt nok brugt noget solcreme i år…

Udendørs var vi også det meste af tirsdagen, hvor vi lejede cykler og tøffede rundt i Marinaen og på JBR-stranden. Synes altid det er en fest, når vi lejer cykler på vores rejser rundt omkring ? man får set stederne på en anden måde, end når man kører bil eller går.

Jeg har også givet mig selv grund til at være rigtig godt tilfreds med egen indsats i denne uge. Jeg har nemlig fået taget mig sammen til at træne igen! Yay mig! Jeg ville ønske at jeg kunne sige, at jeg var sådan en der bare slet ikke kunne finde på at springe min træning over, men der er alt for mange, mig selv inklusive, der ville vide at det var løgn. Lyder ellers ret cool og overskudsagtigt. Sandheden er, at jeg nærmest skal hive mig selv afsted ved håret, sparkende og skrigende. Men i denne uge har jeg fået det gjort, og det er det, der tæller.

Vores aftner er virkelig hyggelige hernede. Når Peter kommer hjem, går vi som regel en lang tur rundt i området mens solen går ned, og slutter af på en af de mange herlige restauranter. Når vi er ordentligt affodret, går vi typisk tilbage og smider os i sofaen med vores gode ven, Netflix. Hermed vores nyeste anbefaling: Mr. Robot. Virkelig fin serie.

Her i weekenden løber Dewey?s Read-a-thon af staben – det er faktisk stadig i gang! Desværre har jeg ikke mulighed for at være med, men selvfølgelig har jeg fået læst en smule alligevel. Styrtlæste ?Home is Where the Wine is: Making the Most of What You’ve Got One Stitch (and Cocktail!) at a Time?, og den er vidunderlig. Eneste problem var, at den fik mig til at sidde og småklukke af grin som en skør gammel kone, hvilket burde have diskvalificeret den som flylæsning. Undskyld, hvis du var med på mine fly i forgårs.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...