Søndags Snapshots

herrebukser-og-chunky-strik1-1

Nu siger jeg det bare: Mallorca om vinteren er fabelagtig. Her er helt igennem vidunderligt, ingen forbehold, ingen tvivl – her er bare skønt. Og det gælder både når himlen er knaldende blå, og når der bliver spillet op til drama. Ren nydelse.

Vi har nydt det gode vejr, og har både gået ture og ‘løbet’ (mere om min løbestil her). Eneste malurt i bægret har været, at al den udendørs aktivitet har fået savnet efter hende her til at ruske lidt i mig…

Vil i øvrigt gerne lige prale lidt. Til min store glæde er det rent faktisk lykkedes mig at komme igennem den første uge af ‘Sund Januar’ uden snyd. Som i stort set helt uden. En lille smule overraskende – og det er det egentlig også, at jeg allerede er meget mindre oppustet, og at mine mørke sukkerrande under øjnene (I ved, de der gustne rande der kommer af enten for lidt søvn eller alt, alt for meget sukker) er mindsket gevaldigt. M mystisk.

Øvrige glæder denne uge har omfattet lækker mad fra ham min elskedes hånd, hyggelige aftner foran ilden nede på torvet i Capdepera…

…og en frygtelig festlig klatretur i bjergene, som oven i købet bød på en ekstrabonus, i form af den overvældende glæde der er at finde, når man (lidt ved et tilfælde) snubler tilbage på den afmærkede sti…

Nok ugens smukkeste syn 😉

Hvordan har jeres uge været? Netaviserne antyder at I har lagt arm med vejret, og Frk. T har da også fortalt, at der er lidt færre træer tilbage på Højgård end da vi tog afsted…

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...