Søndags Snapshots

img_2839

Jeg har arbejdet en del på bloggen denne uge, og noget af mit hårde arbejde kan ses (Hello, Instagram widget!), men det meste er sådan noget halvnørdet behind-the-scenes-agtigt SEO-noget. Jeg nyder at fordybe mig i den slags, både fordi det selvfølgelig er dejligt når jeg kan se, at bloggen bliver finere eller mere funktionel, men også fordi jeg faktisk nyder også selve processen. Føde til min indre nørd 😉

Vi har haft endnu en vidundersmuk uge, med dejligt vejr, skønne vandreture og et par hyggelige byture (shoppeture, men lad nu det ligge. Byture lyder bedre). Meget vigtigt at udforske den lokale kultur, og i øvrigt også kun rimeligt at vi hjælper lidt med bruttonationalproduktet, når nu vi nyder øen så meget.

Super lækker frokost på restaurant Carmen i Palma, på Carrer de la Boteria, helt nede ved La Llotja. Der er ingen tvivl om at det er et meget turistet område, men vi er endnu ikke blevet skuffet over maden nogen af de steder vi har været, og på Carmen var indretningen dertil noget så fin. Elsker at spise i pæne omgivelser!

Ugens højdepunkt er dog, helt sikkert, og udenfor enhver konkurrence, at vi har fået besøg hjemmefra. Åh hvor har det været skønt at kunne bruge tid med mine kære, også selvom det har været alt for kort.

Næste uge byder på lidt mere arbejde, og så har vi planlagt et par ture rundt på øen. Må jo udnytte muligheden for at komme lidt omkring nu, hvor der stort set ikke er nogen turister, og der er så meget jeg er nysgerrig efter at se.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

4 Comments

  1. Sig mig, hvor længe bliver I på Mallorca? Det ser super godt ud – gid det var mig;). KH Dorte

    1. Her er super lækkert! Vi bliver til slutningen af januar – så er det hjem og få lidt vinter 😉

  2. Lyder SÅ dejligt. Enjoy 🙂

    1. Ja, det er ret skønt. Jeg sørger for at få mest muligt ud af det 🙂

Comments are closed.