Søndags Snapshots

Sådan her har det set ud hjemme hos os mange aftner i ugens løb. Tidligt i seng med god bog, godt selskab, og ild i pejsen. Jo altid et hit, og der er egentlig heller ikke noget som helst skidt at sige om konceptet.

 

img_4132

To slags neglelak – fordi så behøver man ikke vælge. Iøvrigt er Tågens Fyrste alt hvad jeg havde håbet på, så ekstra point til det.

 

Lange gåture i snevejr, som gør mig rød i kinderne og glad i knolden. Der er altså noget med det der sne. Alt det hvide gør godt, og når det nu skal være vinter, så er det her da den bedst tænkelige måde!

 

Hjemmelavet pizza. Tæller nok ikke som ‘hjemmelavet’ hos alle, men her i familien er udgangspunktet, at det som ikke er varmt når det kommer ind i huset, er hjemmelavet (hallo, ‘hjemmelavet’ sushi!!).

Jeg smurte en pizzabund med færdiglavet tomatsauce, og var rundhåndet med osten. Bagte ca. 10 minutter ved 225 grader, hvorefter jeg dryssede et par håndfulde rucola og nogle halverede cherrytomater over, og toppede med friskkværnet peber – haps!

Næste uge bliver fredsommelig og rar. Mit gigantiske oprydningsprojekt fortsætter (hurra…?), og så har jeg et par aftaler, som jeg virkelig glæder mig til! Hvad har I i kalenderen?

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Det lyder som en rigtig dejlig søndag! Jeg er helt enig med dig, at nu hvor vi skal have vinter, kan vi lige så godt have ordenlig vinter med sne! Og det er ikke meget der er hyggeligere end at tage godt med tøj på, gå en lang tur og blive rigtig godt blæst igennem, og så komme ind i varmen igen. Skønt billede af den vindblæste hund 🙂

    1. Ja, vinter må meget gerne være 100 % vinter, og så kunne sommer også meget passende være 100 % sommer!

Comments are closed.