Søndags Snapshots fra Texas

Jeg vil gerne indlede med at undskylde er jeg er bagefter med at få svaret på kommentarer og andre henvendelser. I aften regner jeg med at tage lidt “Mig & min Mac”-tid, så der kan blive rettet op på det.

Travlhed til trods må jeg sige, at det har været en mægtig fin uge. Jeg har arbejdet som en vanvittig, for at gøre mig klar til at rejse – og nu er jeg her, i Dallas, med ældstesønnen og hans dejlige familie. Og det er godt, og jeg er meget tilfreds med tingenes tilstand.

Første del af ugen blev som sagt brugt på arbejde. Der er lagt mange timer ved tastaturet, men til gengæld har jeg nu en rar fornemmelse af at være forud. Det er en fornemmelse jeg holder meget af, al den stund at jeg er en lillebitte smule tvangskontrolagtig. Ikke noget voldsomt, men det er nu rart at vide, at man har styr på tropperne!

Jeg havde en god, lang rejse torsdag, og har siden bare nydt at snuse til barnemirakelbarnet, mens jeg så småt er begyndt at indtage Texas. På selve rejsen var jeg fremragende underholdt – jeg havde jo medbragt både bøger og strikketøj, men jeg så også en film, som jeg varmt kan anbefale: Where’d you go, Bernadette? Jeg læste bogen, da den udkom på dansk tilbage i 2013, og syntes den var ok, men heller ikke mere end det. Filmen er jeg til gengæld mægtig begejstret for. På en eller anden måde gør den Bernadette levende og vedkommende på en måde, som bogen i hvert fald ikke formåede for mig. Cate Blanchett er vidunderlig som Bernadette – helt blottet for krukkeri og forfængelighed; bare ærlig og præcis i sin skildring af en kvinde i opløsning.

Jeg nævnte i et tidligere indlæg hvordan størstedelen af min bagage bestod af ungernes ting. Der skal nemlig flyttes en del ting, når man sådan rykker til et nyt land, og det er ganske kostbart at gøre det på én gang. Så vi gør, som vi plejer at gøre, når de flytter fra det ene kontinent til det andet: vi rykker deres sager lidt ad gangen – lige indtil de skal videre, så vi begynder at rykke det hele hjem til Danmark, så det er klar til næste tur…

Jeg tiltuskede mig dog en smule kuffertplads, for min toilettaske gider jeg ikke gå på kompromis med. Jeg ved hvad jeg kan lide, og de produkter vil jeg gerne have med mig – uden at skulle fedte rundt med små 100 ml flasker! Og det bringer mig til

Annonce – produkterne er modtaget til test!

Ugens skønhedsfavorit
Sensai står for den ultimative luksus indenfor hudpleje. Det er hudpleje med mening; hudpleje som opfordrer til, at man gør sine daglige rutiner til herlige små velvære-ritualer – lige noget for mig. Og nu er der så sket det herlige, at den ultimative luksus er blevet endnu mere sofistikeret, og jeg er fan! Min yndlingsrenseprodukter fra Sensai er kommet i en Ultimate-udgave, så luksus nu får en helt ny betydning. Den skønne renseolie, Ultimate The Cleansing Oil, fjerner blidt men grundigt al makeup, samtidig med at den tilfører huden anti-oxydanter og E-vitamin, sammensat til et nyt Sakura Eternal Complex, som sikrer at hudplejen allerede starter med afrensningen. The Creamy Soap er også kommet i en ultimate-udgave, og den sælges med en enestående blød børste, som hjælper med at opbygge det mest overdådige skum. Børsten er blid og blød, med over 200.000 små fine strå, så den renser effektivt, uden at kradse huden op.

Det er ikke billige produkter. I hvert fald ikke i indkøb – til  gengæld er de overraskende drøje i brug, og i et Ultimate sæt har man renseprodukter til 9-10 måneders daglig brug. De kan købes fra i dag, i Magasin (også online på magasin.dk), på boozt.com og i udvalgte parfumerier.

Næste uge står den på mere af det gode. Peter ankommer på onsdag, og inden da vil vi rigtig gerne have indkøbt alle møbler til huset, så han har noget at bruge sine flittige alt-mulig-mands-hænder til. For, som vi alle ved, er lediggang roden til alt ondt. Sagde buddhisten, som hver dag bruger betragtelig tid på at gøre ingenting som en kunstform. Men herovre skal der altså opbygges et Jiu Jitsu akademi, med alt hvad det indebærer…

Jeg håber I får en god start på marts (dumme marts) derhjemme, og at I nyder livet som det er!

Måske vil du også læse...

4 Comments

  1. Orv er den bog blevet en film! Jeg var ret begejstret for bogen, så den film må jeg da se 🙂
    kh. Birgitte

    1. Du kan glæde dig – den er virkelig god!

  2. Så hyggelig å være på besøk hos barnebarnet. Nyt så mye du kan.

    1. Det kan du tro, jeg gør ❤️

Comments are closed.