Søndags Snapshots i hedebølge

Vi har sukket af varme i denne uge. Varmen burde jo ikke give anledning til mukkerier, al den stund at vi er rejst herned efter den, men måske det lige har været en kende i overkanten? For lidt og for meget – og sådan er mennesket så svært at gøre tilpas.

Har primært overlevet ved hjælp af vand. Indeni og udenpå, i flaske og glas, i pool og sø. Og godt har det været, helt bestemt. Omend varmt…

Sidste uge peb jeg lidt over, at jeg ikke havde fundet årets ferietaske.

#firstworldproblem, det ved jeg godt, men det har nu ikke ødelagt min glæde ved den længe imødesete løsning. Så fin en taske, som vil bo på min skulder resten af mit liv, så jeg bliver Damen Med Den Grå Taske 😉

(Jeg har modtaget produktet til test, hvorfor det følgende skal markeres som REKLAME)

Svigerdatteren og jeg besluttede at forkæle os selv med en hjemme-spa formiddag. Også tiltrængt, må jeg nok erkende, med lidt TLC til forsømte fødder, fiktrede lokker og solslidt hud.

Vi hyggede med kokosolie i håret, fine farver på både fingre og tæer, og en skøn maske: Peter Thomas Roths Pumpkin Enzyme Mask. Den er aldeles storartet til hud, der måske er blevet en smule forsømt. Hud som har mistet glød og udstråling, og måske endda er blevet lidt ujævn i farven, fordi døde hudceller ikke lige er blevet fjernet. Masken vandt prisen som Årets Renseprodukt ved Danish Beauty Awards 2019, og det er der god grund til.

Pumpkin Enzyme Mask exfolierer huden på tre forskellige måder. Den bruger AHA syre, græskarenzymer og små krystaller af aluminiumoxid til at polere huden, og er dertil beriget med C-vitamin, som giver ekstra frisk udstråling. Man påfører et generøst lag og masserer i 1-2 minutter, hvorefter man lader AHA syre og græskarenzymer arbejde i 3-7 minutter, inden man skyller masken af. Lige en lille advarsel til andre slikmunde: Den dufter virkelig dejligt af græskar, så der er en vis risiko for pumpkin pie-cravings…

Pumpkin Enzyme Mask – og Peter Thomas Roths andre produkter – forhandles bl.a. i Magasin.

Markesdag i Porlezza. Bare altid hyggeligt, og det bliver ikke ringere med yndlingsbluse og yndlingstaske. Selvfølgelig slemt varmt, men det hører sig ligesom til.

Vi lever af frisk frugt og grønt, tilsat lidt fisk, pizza og store bøffer. Og frisk pasta, naturligvis. Det meste kan hentes på markedet, men pizzaen skal være Leo’s. De allerbedste pizzaer i hele den vide verden, og så er det lige rundt om hjørnet – hvor heldig kan man være? Nogen gange hører jeg folk sige, at de mister appetitten i varmen, men den slags sker ikke for mig. Og da slet ikke hernede, hvor alting bare strutter af solskin og velsmag!

Næste uge byder på mere af alt det gode. På fredag vender vi snuderne hjemad for en stund, fordi der er et fantastisk bryllup i vente, og en SmukFest. Men bagefter går turen tilbage til Italien, for jeg er slet ikke færdig med at holde ferie endnu. Jeg ønsker jer alle en fortryllende uge derude, hvor end I befinder jer – vi ses!

Måske vil du også læse...

4 Comments

  1. Åh jeg er en smule misundelig på al den ferie 🙂 nyd det! Kh. Birgitte

    1. Du kan tro, jeg nyder det! Jeg er helt nede i ferie-gear, og det er så tiltrængt… Det bliver nu hyggeligt nok lige at komme hjem en tur, men nøj hvor er jeg glad for at skulle herned igen ❤️

  2. www.ingridtunheim.no says:

    Det høres helt vidunderlig deilig ut med ferie og feriebolig i vakre Italia, men i overkant varmt for meg også akkurat nå. 20-25 grader er perfekt for meg, akkurat som vi har hatt på hytta de siste to ukene.

    1. Ja, det bliver hurtigt for skrapt. Heldigvis er temperaturen faldet til det mere normale nu!

Comments are closed.