Søndags Snapshots i mol

Det har været en stille uge, og jeg må tilstå, at den her i huset er blevet spillet lidt i mol. Vi skulle jo have været på et fly til Texas tirsdag, så vi kunne fejre barnemiraklebarnets første fødselsdag onsdag, men sådan blev det som bekendt ikke. Vi fejrede fødselsdag over FaceTime, og selvom det er lysår bedre end ingenting, så er det altså ikke det samme. Vi har jo været utroligt tæt på vores lille John-John gennem de første 10 måneder af hans liv – vi boede sammen, og han tilbragte mange glade timer på farmors hofte. Skønne var de aftner hvor jeg sad ved ham, mens hans forældre var ude. Vi sang, puttede, og hyggede os helt vidunderligt. Vi skabte et særligt bånd, som nu skal holdes vedlige over en telefon…

Lidt sjovere er det, at jeg har sendt et gækkebrev denne uge! Modtageren har allerede gættet at det var fra mig, så ikke noget påskeæg fra dén kant. Går dog nok ikke ned på søde sager alligevel… Men barnevidunderbarnet kastede ét blik på gækkebrevet, og konkluderede at det var fra farmor. Fordi ”du er den eneste der kalder mig Isabellismis”. Det havde jeg slet ikke tænkt over 😉

Der er ikke sket det helt store i ugens løb, så derfor er der plads til et lidt længere indlæg om ugens skønhedsfavorit. Disse skønhedsindlæg er noget jeg bruger en del tid på – først tester jeg produkterne gennem længere tid på min egen hud, for at se, om de lever op til deres løfter, og derefter laver jeg en del research på de enkelte ingredienser. Og lad os nu være ærlige: det er ikke alle krukker og tuber, der faktisk gør det, de lover at gøre. Derfor sorterer jeg med hård hånd, så kun de bedste produkter kommer med her. For når man bliver Fiftyfabulous, er det kun de gode produkter, der er værd at bruge tid og penge på!

Der er nogen stjerner på markedet, når det kommer til ældre hud som har mistet lidt glød og udstråling, og fået en rynke hist og pist. Især hyaluronsyre og peptider nævnes igen og igen som stærke spillere i kampen – og begge dele er indeholdt i Peter Thomas Roths nye hudplejeserie, Peptide 21

Ikke mindre end 21 forskellige peptider og neuropeptider er indeholdt i denne nye serie, som tæller exfolierende peeling pads, et serum og en fugtighedscreme. Peptider er kæder af aminosyrer, som trænger dybt ind i huden, og fungerer som signalstoffer og byggesten til cellerne. De stimulerer cellerne til at producere kollagen, elasticin og hyaluronsyre, som alt sammen forbedrer hudens tilstand og udseende. Huden bliver glattere, fastere og mere fugtmættet.

Neuropeptider er forholdsvis nye ingredienser på markedet, men er virkelig interessante for moden hud. Det er nemlig peptider som sender signal til musklerne om slappe af. Lidt ligesom Botox, bare uden de skræmmende nåle og risikoen for fejlbehandling og overdosering.

PEPTIDE 21 AMINO ACID EXFOLIATING PEEL PADS
Små praktiske peeling pads i en dåse, med et stærkt eksfolierende kompleks af fytinsyre, salicylsyre og natriumlactat. Super nemme at bruge, og resultaterne er til at få øje på. Man kan straks se, at huden bliver peelet grundigt, og samtidig hjælper peptiderne med at åbne og forberede huden, så de efterfølgende plejeprodukter får optimal effekt. De indeholder vitaminerne A og E som er stærke antioxydanter, og udtræk af kamille og grøn te som beroliger huden. Disse pads har et højt syreindhold på hele 20 %, så hvis din hud er til den sarte side, skal du langsomt vænne den til produktet.

PEPTIDE 21TM WRINKLE RESIST SERUM
Næste skridt er Peptide 21 serummet, som indeholder et koncentreret kompleks af 21 peptider og neuropeptider samt 2 gamma-proteiner, et hyaluronsyrekompleks samt vitamin A, C og E. Komplet madpakke til den voksne hud, med andre ord. Brug et par dråber på den afrensede, gerne let fugtige hud, inden din fugtighedscreme.

PEPTIDE 21TM LIFT & FIRM MOISTURIZER
Seriens fugtighedscreme, som virkelig har begejstret mig. Den har en vidunderligt let konsistens, og indeholder alle de gode sager fra serummet, så den forstærker og forlænger virkningen af dette. Den absorberes hurtigt af huden, og efterlader den glattere, fugtmættet, og med en dejlig glød og udstråling.

Peter Thomas Roth’s produkter forhandles bl.a. hos Matas, Magasin, Illum og på boozt.dk.

Nu vil jeg igen gribe strikketøjet. Jeg nyder at have god tid til mine hyggelige sysler; at kunne begrave mig i mit farvestudio i timevis, og bagefter strikke alle mine ideer op i overdådige farver. Og det er sådan set dét, næste uge kommer til at indeholde – en masse strikke- og hyggetid, gode bøger og masser af påskeæg. Fordi man må godt, selvom påsken teknisk set slutter i morgen. Alle regler ryger  nemlig ud af vinduet, når verden bliver vendt op og ned.

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Fru Moll says:

  Godmorgen. Ja, det er underlige tider! Mit ældste barnebarn bliver 13 i dag, og vi kan/må ikke være sammen med ham! Tak for billedet af Peter Plys og Grisling! Jeg har læst Peter Plys bøgerne for ham mange gange, og vi har set Peter Plys og hans venner på dvd’er utallige gange – jeg tror, jeg vil sende den charmerende tegning, som siger alt om disse tider! God søndag!

  1. Tillykke med barnebarnet! Det er trist ikke at kunne fejre dem, men vi må håbe på at det snart bliver anderledes – så kan vi holde én stor fødselsdagsfest for alle dem der er blevet snydt 🙂
   Peter Plys er fantastisk, og hans visdom er uden alder!

 2. Tillykke med den lille 🙂 håber vi snart kan komme tilbage til normale tilstande, så vi kan fejre vores kære fysisk sammen igen. Kh. Birgitte

  1. Tak Birgitte Ja, det bliver dejligt, når vi igen kan være sammen med dem vi elsker!

Comments are closed.