Søndags Snapshots

soendags-snapshots-iv0-1

Morgenmad i sengen – og så oven i købet min yndlingsmorgenmad (ville også være svært at finde en slags morgenmad som ikke var yndlings). Alt for hyggeligt…

Shopping. Nu forlader vi jo Dubai for et par måneder, så tænkte at jeg hellere måtte indfri min forpligtelse til at give den lokale økonomi et boost; den man helt automatisk påtager sig, når man gæster et andet land. Har kigget langt efter opfølgeren til ‘Don’t Kill a Mockingbird’ siden den blev udgivet, så nu ryger den med hjem på reolen.

Det fine lænkearmbånd passer bare helt perfekt sammen med de bangles jeg fandt på Mallorca, så det måtte også med hjem. Så har jeg vist også gjort mit…

Sene eftermiddage ved poolen, og et lidt vemodigt farvel til marinaen. Vi kommer først tilbage til nytår, men heldigvis er der masser af spændende planer indtil da: Danmark (ja, Danmark er blevet spændende, og nærmest lidt eksotisk), Mallorca og Brasilien.

Vel hjemme igen har der været så mange glæder. Der har selvfølgelig været den helt overvældende glæde ved at gense alle dem vi savner, men der har også været små, overraskende stunder af ren fryd.

Som for eksempel at køre i regnvejr… Regnen dufter bare så godt, og så er der altså noget uovertruffent hyggeligt over et regntungt landskab. Jeg hører altid radio når jeg kører bil, og det opdagede jeg pludselig, at jeg faktisk har savnet. For mig er der noget meget barndomstrygt og søndagshyggeligt over at lytte til radio. I mit barndomshjem var der sjældent et ligegyldigt støjtæppe som baggrund, men udvalgte programmer fik ofte lov at akkompagnere særlige aktiviteter. Således hænger Giro 413 for mig uløseligt sammen med duften af strygning, eftermiddagskaffe i fællesskab og Laura-bøger under bordet, og ind imellem kan et tilfældigt radioprogram sende mig direkte tilbage til barndommens uendeligt lange søndage, hvor der altid var god tid.

Man kan da også kun blive glad, når der kommer velkommen-hjem-og-tillykke-med-snart-fødselsdagen blomster fra barndomsveninden,

eller når årets sjoveste (og mest rørende) bog pludselig lander i ens postkasse!

Næste uge har også potentiale til at blive fantastisk – jeg har nemlig fødselsdag, og den skal fejres sammen med begge mine børn. Ugen byder også på et frisørbesøg (altid lidt nervepirrende, men som regel også lækkert), en tur til Mallorca, hvor jeg skal genforenes med ham min elskede, og så er den endelige nedtælling til JUL i gang!

Ekstrabonus ved de amerikanske nedtællinger: de tæller ned til d. 25., så vi er altid lige en dag foran 😉

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...