Søndags Snapshots – Mallorca, Danmark, Madrid

Det har været en uge, hvor jeg er kommet langt omkring – og søndag er jo altså også gået hen og blevet til mandag… Jeg startede på Mallorca, var hjemme og vende i Danmark, og er nu i Madrid, inden jeg lige om lidt tager videre til Rio de Janeiro.

Mallorca er vidunderlig om sommeren, men mindst ligeså dejlig udenfor sæsonen, når der pludselig er god plads alle vegne. Jeg har gået vidunderlige ture, og nydt at naturen pludselig viser lidt tænder.

Vejret er selvfølgelig lidt blandet, men så er det jo godt at jeg er så god til at hygge mig i regnvejr! Jeg har læst et par fantastiske bøger, og hygget mig med det tæppe jeg er ved at lave til Frk. T. Der er da ikke meget, som er skønnere end at sidde og nørkle med en gave til én man holder af 🙂

img_0373

Forleden var Peter og jeg nede og se drypstenshulerne i Arta, og det var virkelig en god overraskelse. Hulerne er betagende smukke, og kan fint måle sig med Europas mere kendte (og overrendte) huler, som for eksempel dem i Postojna. Det var en helt særlig oplevelse at komme ind og se dem i en lillebitte gruppe – vi var bare seks personer den formiddag, og det gav hele arrangementet et meget intimt præg.

Og så er der den drypstenshule, som vi så helt alene. Når vi rejser så meget omkring, så er det fordi Peter abejder med forskellige byggeprojekter rundt omkring i verden, og i forbindelse med et af projekterne hernede, er der blevet fundet en drypstenshule på selve ejendommen. Den måtte vi selvfølgelig se – selvom vi ikke turde gå særlig langt ind i den…

Danmark har budt på intens hygge, af den slags jeg aldrig kan få for meget af – og denne gang fik jeg alt for lidt, fordi jeg kun var her i to døgn.

Jeg fik tid til at tyvstarte lidt på julen, da jeg var hjemme. Jul er og bliver min bedste tid på året, og noget af det hyggeligste jeg ved, er at lave kalendergaver til barnebarnet, og adventsgaver til de voksne i familien. Det bliver til mange gaver, og dermed masser af glæde!

img_0551

Nu er jeg så i Madrid, og her er vidunderligt. Jeg ankom lørdag aften, og skal allerede videre i dag, men jeg har masser af billeder og oplevelser herfra, som jeg regner med at dele en af de næste dage!

 

Tilbage til forsiden

 

Måske vil du også læse...