Solbeskyttelse fra Sensai

sensai silky bronze

Indlægget indeholder reklame for Sensai, som har givet mig produkterne til test.

Foråret er på vej. Og nej, det er ikke kun noget jeg siger for at overleve mørke februar – foråret er på vej, og lyset kommer tilbage for fuld kraft.

Med det livsalige dagslys kommer desværre også UV-strålernes nedbrydende effekt på vores hud. Nogen gange glemmer vi at bruge solbeskyttelse i vores hverdag. Vi tænker måske, at det kun hører sig til, når vi er på ferie eller tager på stranden, men solen ved jo ikke, om vi er på en strand eller om vi er midt i vores hverdag! Dens stråler rammer os uanset, så man kan ligeså godt komme ind i en god rutine helt fra det tidlige forår, hvor man hver dag bruger solbeskyttelse i ansigt og décolleté, og på arme og ben. Det er jo ingen sag, når solbeskyttelsen er indbygget i ens almindelige plejerutiner, mens det kan virke mere omstændeligt, hvis man pludselig skal til at tilføje et ekstra step i den daglige hudpleje. Så kommer man nemt til at springe det over, med varige solskader til følge. Derfor er jeg meget begejstret for Sensais nye Silky Bronze-serie, som både plejer, beskytter og giver huden et raffineret, bronzeagtigt skær.

Cellular Protective Cream for Face er en dagcreme med SPF 50, der samtidig indeholder anti-age pleje og anti-oxydanter fra hvid te, som modvirker skaderne fra UV-bestrålingen. Dagcremens svedresistente formel sikrer en høj beskyttelse gennem hele dagen, og plejer ansigtets sarte hud i dybden. Den er opbygget med et mineralsk solfilter, som lægger et transparent, silkeagtigt slør over huden, der effektivt skærmer mod solskader, og giver en smuk glød. Denne avancerede dagcreme er det oplagte valg til sommerens hudpleje, da den dækker alle hudens behov i én enkelt påføring.

Cellular Protective Cream for Body er seriens solbeskyttelse til kroppen. Den har SPF 30, og er både vandfast og friktionsresistent, hvilket betyder at den giver en holdbar og langtidsvirkende beskyttelse mod solens stråler. Den indeholder samme Sun Ageing Care Complex og mineralske filter som dagcremen, så huden både plejes og beskyttes.

Endelig er der den skønne After Sun Glowing Cream; en after sun-lotion med små, glitrende partikler, der giver den solkyssede hud en vidunderlig udstråling. Foruden Sun Ageing Care Complex indeholder den også Sensais fantastiske Koishimara Silk EX, som giver den luksuøse fornemmelse af at blive svøbt i fin silke.

Med disse tre produkter kan man roligt gå sommeren i møde – og specielt dagcremen er aktuel førend man aner. De skadelige virkninger fra solens stråler er tilstede året rundt, og så snart dagslyset vender tilbage, gør skadevirkningerne på huden det også.

Sensais produkter kan bl.a. købes i Matas, Magasin, og online på Magasin.dk.

Måske vil du også læse...