Sommerhud

Sol og sommer er godt, det er de fleste vist enige om. At sol og sommer også kan være en barsk affære for huden, hersker der næppe heller tvivl om. UV-stråler, vind og vand koster på hud-kontoen, og derfor kan det godt svare sig at ofre hudplejen lidt mere opmærksomhed i de varme måneder. Jo bedre og mere effektive produkter man bruger, jo bedre resultat får man af sin indsats, og til dén ende har jeg et virkelig godt forslag.

peter thomas roth

Bemærk: Produkterne er givet mig til test, og dette indlæg skal derfor markeres som reklame. Alle ord og holdninger er selvfølgelig mine egne, og stammer fra min test af produkterne.

 

Peter Thomas Roth har lavet en skøn hudplejeserie, Hungarian Thermal Water. De indeholder mineralrigt termisk vand fra den ungarske Karpaterdal, og et nøje udvalg af botaniske ekstrakter fra blandt andet rosmarin og bøgeknopper, samt naturlige olier af solsikke, havtorn og meget andet godt. Tilsammen gør disse ingredienser huden friskere og glattere, og giver den en ungdommelig glød – og hvem vil ikke gerne have dét?

Jeg har prøvet Hungarian Thermal Water Mineral-rich Atomic Heat Mask, som er en maske der under brug udvikler varme, som hjælper de aktive ingredienser ind i huden. Masken masseres grundigt ind på ren hud. Efter nogle minutters massage dyppes fingrene i koldt vand, hvorefter der masseres videre. Ved den anden massage sker der en varmeudvikling i huden – man bliver virkelig varm i ansigtet, på en meget behagelig måde. Efter et par minutter køler masken ned igen, og herefter vasker man den af.

Huden er ubegribeligt blød og lækker bagefter, og følger man op med cremen fra samme serie, Hungarian Thermal Water Mineral-rich Moisturizer, er huden grundigt gennemfugtet, og maskens blødgørende og udglattende effekt forlænges. Tilsammen giver de to et rigtig godt grundlag for at bevare hudens fasthed og glød gennem hele sommeren, og de vil helt sikkert være at finde i min toilettaske til sommer!

Måske vil du også læse...