Sommerhus-drømme

Som jeg har fortalt tidligere, så har jeg overtaget min mors sommerhus. En perfekt lille æske, et overskueligt hus – som jeg er helt ellevild med. Jeg navngiver altid mine huse, hvis altså ikke andre allerede har gjort det. Højgård hed Højgård før mig, men Perlen i Limfjorden og La Casa Incantata er navne af nyere dato. Til mit nye hus har jeg prøvekørt Drømmeslottet, men det vandt nogen popularitetskonkurrencer i familien, hvorfor vi nu er landet på Love Shack. Perfekt navn til et perfekt hus!

Heldigvis er de store ting allerede i orden i huset. Min mor har malet alt det indvendige træværk hvidt og lagt fint, nyt gulv, og der er således bare et par småting tilbage at fikse. Køkken og badeværelse, for eksempel. Men det vigtigste er og bliver jo indretningen. Og uh, hvor jeg har drømt!

sommerhus

Sådan her. Hvidt og let, lidt afslappet bohemestil, med ægte sommerhusstemning, og masser af skøn stoflighed. Det burde ikke være svært. Heller ikke selvom der lige nu ser omtrent sådan her ud:

sommerhus

Jeg har næsten 50 fine kvadratmeter at gøre godt med, og alle drømmene står bare i kø for at blive realiseret. Hvis dog bare det kunne blive en lillebitte smule varmere. Ikke meget, måske bare lige så vandrørene ikke fryser… Lige om lidt!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Åh, hvor bliver det bare hyggeligt at indrette det fine hus, Pia! – Og at være der, selvfølgelig. Jeg ønsker dig god fornøjelse og ønsker mig lige pludselig et lille træhus 🙂

    1. Tak Det er lidt sjovt, for jeg vidste faktisk slet ikke at jeg ønskede mig et lille træhus, før jeg fik det!

Comments are closed.