Stribet skjorte – lige til at blive glad i låget af

Var i Palma forleden, før jeg blev fældet af sygdom, og når jeg er i Palma, synes jeg nærmest ikke jeg kan være andet bekendt end at smutte forbi Zara. Lokal kultur og alt det der.

Fandt denne skønne skjorte, fyldt med gode detaljer, og alligevel så simpel at jeg straks følte mig hjemme i den. Synes den er rigtig fin sammen med skinny jeans som for eksempel disse fra Designers Remix. De er dejligt tynde og bløde i materialet, med lige tilpas stræk, og så fint cropped ? perfekte.

Jeg er vild med detaljen på ryggen. Helt generelt kan jeg godt lide når der sker noget bag på mit tøj, og det her er lige tilpas; ikke for meget, men alligevel helt særligt.

Tænker også, at skjorten vil være skøn at dresse op med nederdel og hæle, eller ned med boyfriend jeans og sneakers ? det skal prøves!

 

Tilbage til forsiden

 

 

Måske vil du også læse...