Super cool ét-værelses lejlighed i Madrid

super-cool-et-vaerelses-lejlighed-i-madrid5

Som jeg skrev i går, boede vi i herligste lille lejlighed i Madrid. Den var fuld af små hyggelige overraskelser, og gulvet var lige så vindt og skævt som gaderne udenfor i Huertas – pragtfuldt!

Den fine lille sofakrog, lige foran mini-altanen der vender ud over den livlige Calle de Las Huertas.

Overfor sofakrogen ligger lejlighedens minikøkken, som er virkelig småt, men fantastisk velfungerende – og så var der endda blevet plads til både vaskemaskine og opvaskemaskine! Den lille spiseplads blev flittigt benyttet, faktisk var det lige præcis her, jeg sad og puslede med starten til dette indlæg.

Der var også et decideret spisebord i lejligheden, med en genial løsning på problemet med fire stole omkring et lille kvadratisk bord. Normalt vil stolene støde ind i hinanden under bordet, men her er de ganske enkelt stillet lidt på skrå, så hele arrangementet nærmest ingenting fylder.

På den enorme (og meget rummelige) kommode var der plads til mit rejsealter, som minder mig om at holde fokus på de vigtige ting i livet. Når det bliver stillet op, er alle steder hjemme for mig.

Sengen stod helt henne ved døren, i en lille krog. På papiret måske ikke en optimal løsning i en etværelses, sådan at placere sengen lige indenfor hoveddøren, men her fungerer det fint. Det giver jo den fordel, at de tre siddegrupper der er i lejligheden, kommer til at befinde sig i umiddelbar nærhed af hinanden, så man fint kan være sammen hver for sig.

En god bog på natbordet, så kan det ikke gå helt galt. Hella Joof er så sjov, at jeg kun kan overgive mig. Anmeldelse følger snart.

Air BnB er et genialt koncept, som vi ofte bruger på vores rejser.. Man får set nogen meget personlige hjem med en masse sjove løsninger, og man kommer til at bo langt billigere end på et hotel af tilsvarende standard. Vi gav under 1500 kr. for vores to overnatninger i denne velholdte og charmerende lejlighed med lækkert udstyr og perfekt beliggenhed i hjertet af Huertas, lige ved Plaza del Angel, og med en toptunet tapasbar i opgangen – meget bedre bliver det ikke!

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...