Der mangler nu kun tester til str. 6 (168 cm)!

 

Jeg søger testere til min Doodle sweater – du kan se sweateren på min podcast i afsnit 40.

Den kommer i 6 størrelser, som måler 118-128-138 (148-158-168) cm i brystmål (på den færdige sweater), og den er designet til at blive båret med ca. 15-30 cm bevægelsesrum.

Den skal strikkes med en strikkefasthed på 10 m x 14 rk på 10 x 10 cm – jeg har brugt Drops Wish, men du kan bruge et hvilket som helst garn, du kan få til at passe.

Deadline for denne teststrik er d. 1/11. Vær sød at sikre dig, at du har mulighed for at færdiggøre din test inden denne dato.

Jeg har brug for din hjælp til:

  • At læse opskriften nøje igennem, og give mig besked hvis der er uklarheder eller fejl i den.
  • At teste om det estimerede garnforbrug er korrekt.
  • At tjekke pasformen i de forskellige størrelser.
  • At sikre at de givne instruktioner er korrekte og tilstrækkelige.

Jeg vil gerne have din feedback samlet i en e-mail ved afslutningen af testen. Finder du deciderede fejl i opskriften, må du meget gerne skrive undervejs, ligesom jeg selvfølgelig står til rådighed ved ethvert tvivlsspørgsmål.

Som en lille tak for hjælpen får du naturligvis den færdige opskrift, og mulighed for at vælge en af mine andre opskrifter.

Hvis dette har din interesse, må du meget gerne indsende din ansøgning via nedenstående link. Det er meget vigtigt at du opgiver hvilken størrelse du har lyst til at teste. Send også gerne links til dine Ravelry og  Instagram konti, hvis du har dem. Jeg vil vende tilbage senest d. 15/9, hvor du også vil modtage opskriften, hvis du er blevet valgt til denne test.

Hvis du ikke bliver valgt til denne test, må du endelig ikke tage det personligt. Jeg prøver at inkludere både erfarne og nye strikkere, men typisk vil det først og fremmest handle om, hvilken størrelse du ønsker at strikke.