Testere er fundet for denne cardigan!

Testers have been found for this cardigan!

 

 

Knit With No Name kommer i to forskellige udgaver; en helt enkel model, og en model med hulmønster på kroppen.

Cardiganen strikkes i to dele. Første del (som er ens for begge udgaver) starter ved det ene ærme, løber over det øverste af ryggen, og slutter ved det andet ærme. Anden del er kropsstykket, som strikkes oppefra og ned. Til sidst strikkes en kant rundt fortil.

 

Hvis du vælger at strikke i samme merino som mig, har By Kiilerich tilbudt testere 15 % rabat – og hun farver gerne på bestilling, hvis ikke den farve du ønsker er tilgængelig!

 

 

Størrelser: 1-2-3

Halv overvidde: 54-66-78 cm (det er svært at måle en egentlig overvidde på en åben cardigan med skrå forkanter, men disse er målene fra ydersiden af én skulder til ydersiden af den anden).

Pasform: Knit With No Name er designet til at blive båret med nogen bevægelsesfrihed, men ikke for meget – der er ca. 5 cm bevægelsesrum på eksemplet. Den kan dog sagtens bruges med både mere og mindre rum, helt afhængigt af din personlige præference. De skrå forkanter vil under alle omstændigheder give ekstra plads, og den er ikke lavet til at blive lukket fortil.

Garnforbrug: 200-200-300 gr fingering weight merino eller sokkegarn, holdt sammen med 100-100-150 gr lace weight mohair

Pinde: Rundpind 4 og 6 mm, begge på minimum 60 cm. Hvis du ikke vil strikke magic loop på ærmerne, skal du også bruge korte rundpinde eller strømpepinde i samme størrelser.

Strikkefasthed: 15 m x 20 omg i glatstrik på pinde 6 mm = 10 cm x 10 cm.
Strikkefastheden skal overholdes for at opnå et tilfredsstillende resultat. Hvis ikke strikkefastheden passer, må du prøve med finere eller grovere pinde.

 

Deadline for denne teststrik er d. 10/12. Vær sød at sikre dig, at du har mulighed for at færdiggøre din test inden denne dato.

Jeg har brug for din hjælp til:

  • At læse opskriften nøje igennem, og give mig besked hvis der er uklarheder eller fejl i den.
  • At teste om det estimerede garnforbrug er korrekt.
  • At tjekke pasformen i de forskellige størrelser.
  • At sikre at de givne instruktioner er korrekte og tilstrækkelige.

Jeg vil gerne have din feedback samlet i en e-mail ved afslutningen af testen. Finder du deciderede fejl i opskriften, må du meget gerne skrive undervejs, ligesom jeg selvfølgelig står til rådighed ved ethvert tvivlsspørgsmål.

Som en lille tak for hjælpen får du naturligvis den færdige opskrift, og mulighed for at vælge en af mine andre opskrifter.

Hvis dette har din interesse, må du meget gerne indsende din ansøgning via nedenstående link. Det er meget vigtigt at du opgiver hvilken størrelse du har lyst til at teste. Send også gerne links til din Instagram konto, hvis du har en sådan. Jeg vil vende tilbage senest d. , hvor du også vil modtage opskriften, hvis du er blevet valgt til denne test.

Hvis du ikke bliver valgt til denne test, må du endelig ikke tage det personligt. Jeg prøver at inkludere både erfarne og nye strikkere, men typisk vil det først og fremmest handle om, hvilken størrelse du ønsker at strikke.