#7 Rejsekammeraten / Travel companion

148,00 DKK

Jeg gør mit yderste for at genskabe farverne nøjagtig som på billederne, men fordi der er tale om håndværk, kan der forekomme variationer. Det er en del af charmen ved håndfarvet garn, men også noget man skal tage højde for, når man arbejder med det. Man skal helst strikke med to bundter garn ad gangen – er det et lille projekt med kun ét bundt garn, kan man opdele bundet i to. Man strikker så en eller to omgange med ét bundt, og derefter tilsvarende med det andet. På den måde udjævnes eventuelle forskelle, samtidig med at garnet får lov at leve, og det giver et mageløst spil i det færdige arbejde. Se eventuelt mit blogindlæg om Helix Knitting aka Spiralstrik.

Husk at farverne vil falde en smule forskelligt ud, afhængigt af basen.

Vær også opmærksom på, at visse farver (især de mørke) kan have tendens til at “bløde” en smule. Jeg gør alt hvad jeg kan, for at sikre at alle farvespor er vasket ud, men  nogen gange kan det altså ske alligevel.

Vask: Du skal behandle dit færdige arbejde med omhu, så får du glæde af det i mange år.
Baserne Storm, Solstrejf og Støvregn er superwashbehandlet, og tåler 40 graders finvask i maskine med let centrifugering i en vaskepose – de øvrige baser skal håndvaskes ved max. 30 grader.
Brug shampo eller uldvaskemiddel, og undgå skyllemiddel. Tilsæt evt lidt eddike til vandet, første gang du vasker dit arbejde – det vil binde farverne, og hindre afsmitning.
Undgå iblødlægning, og vær omhyggelig med ikke at gnubbe eller skrubbe garnet. Alle baserne skal behandles forsigtigt, når de er våde. Tryk blidt overskydende vand ud, og lad arbejdet tørre liggende fladt.

Ryd
Varenummer (SKU): h17-1-1-1-1-1-9-1-3-1 Kategorier: ,

Yderligere information

Garnkvalitet

Snedrive, Storm, Solstrejf, Støvregn