#8 Nattergalen

69,00 DKK

Nattergalen vækker minder om lyse sommernætter under den stilfærdigt rødmende himmel. Farven er en sammensætning af rosa og gyldne nuancer, med blide brune strøg.

På billedet er den farvet op på basen Solstrejf

Jeg garnet op på den kvalitet garn du vælger. For at lægge en bestilling vælger du blot garnkvalitet (base), og antal.

Der må beregnes omtrent en uges leveringstid, fordi jeg farver garnet op på bestilling. Jeg gør mit yderste for at genskabe farverne nøjagtig som på billederne, men fordi der er tale om håndværk, kan der forekomme variationer. Det er en del af charmen ved håndfarvet garn, men også noget man skal tage højde for, når man arbejder med det. Man skal helst strikke med to bundter garn ad gangen – er det et lille projekt med kun ét bundt garn, kan man opdele bundet i to. Man strikker så en eller to omgange med ét bundt, og derefter tilsvarende med det andet. På den måde udjævnes eventuelle forskelle, samtidig med at garnet får lov at leve, og det giver et mageløst spil i det færdige arbejde. Se eventuelt mit blogindlæg om Helix Knitting aka Spiralstrik.

Husk at farverne vil falde en smule forskelligt ud, afhængigt af basen. Generelt bliver farver på Snedrive (en silke/mohair mix) for eksempel noget mørkere end den tilsvarende farve på basen Dug (100 % alpaca).

Vær også opmærksom på, at visse farver (især de mørke) kan have tendens til at “bløde” en smule. Jeg gør alt hvad jeg kan, for at sikre at alle farvespor er vasket ud, men  nogen gange kan det altså ske alligevel.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): h08 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vask: Du skal behandle dit færdige arbejde med omhu, så får du glæde af det i mange år.
Baserne Solstrejf og Støvregn er superwashbehandlet, og tåler 40 graders finvask i maskine med let centrifugering i en vaskepose – de øvrige baser skal håndvaskes ved max. 30 grader.
Brug shampo eller uldvaskemiddel, og undgå skyllemiddel.
Undgå iblødlægning, og vær omhyggelig med ikke at gnubbe eller skrubbe garnet.
Alle baserne skal behandles forsigtigt, når de er våde. Tryk blidt overskydende vand ud, og lad arbejdet tørre liggende fladt.

Yderligere information

Garnkvalitet

Snedrive, Solstrejf, Støvregn