Tilbud

DROPS Air

45,00 DKK 38,00 DKK

Drops Air består af blød baby-alpaca og let merinould. Det er et såkaldt “Blow yarn”; en innovativ konstruktion, baseret på en helt ny garnteknologi. I stedet for at spinde fibrene sammen er alpacaen og merinoulden blæst ind i en slags “strømpe”, hvilket gør garnet 30-35% lettere end konventionelt spundet garn i samme tykkelse.

DROPS Air er – som navnet siger – et fantastisk luftigt garn, som føles vidunderligt blødt mod huden, hvilket gør det perfekt til tilbehør, sjaler, sweaters og jakker i både strukturstrik og kabelmønstre. Tøj som er lavet i DROPS Air er absolut kløfrit, hvilket betyder at alle kan bære det!

Det tilhører garngruppe C, og er et af de garner, jeg har brugt allermest. For eksempel bruges det til Me og Mini Me, til Candyfloss og Hjertesagen – og til Isabellas julesweater. Kombiner det med et af garnerne fra garngruppe A for at strikke Eksperimentet eller Skipperskrå.

Husk at farverne kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Har vi ikke den farve, du mangler? Klik her for at læse om særbestillinger og restordrer.

Husk at der er gratis fragt på ordrer over 400 kr. Klik her for at læse mere om fragt og levering.

Ryd
Varenummer (SKU): DROPS3 Kategori:

Beskrivelse

Indhold: 65% Alpaca, 28% Polyamid, 7% Uld
Garngruppe: C (16 – 19 masker) / 10 ply / aran / worsted
Vægt/længde: 50 g = ca. 150 meter
Anbefalede pinde: 5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
Håndvask, max 30°C / Tørres fladt. Tjek også vaskerådene – de er din garanti for et resultat som holder sig smukt gennem mange år!

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

01 natur, 04 mellemgrå, 26 beige, 08 lys rosa, 15 lilla tåge, 10 tåge, 07 rubinrød, 06 sort, 19 skovgrøn, 05 brun, 27 søgrøn, 03 silver

Du kunne også være interesseret i...