Tilbud

DROPS Brushed Alpaca Silk

24,00 DKK 20,00 DKK

Det silkebløde DROPS Brushed Alpaca Silk er en eksklusiv blanding af blød, børstet, superfin alpaca og subtilt skinnende silke – et overdådigt garn, til en utroligt god pris. Garnets fjerlette og overraskende varme egenskaber gør at det kan give en fornemmelse af luksus til nærmest hvad som helst, og det er så blødt, at det sagtens kan bæres direkte på huden. På tykkere pinde kan du få et flot resultat på kort tid – især hvis du strikker med dobbelt tråd, som jeg har gjort det i min Lommeuld.

DROPS Brushed Alpaca Silk kan også bruges som et effektgarn sammen med andre kvaliteter for et skønt, blødt og fluffy resultat. Hvis du sætter en tråd DROPS Brushed Alpaca Silk sammen med en tråd Drops Baby Merino og strikker det på p 5 eller 6, får du dejlig kombination af mohairens lethed og uldens formstabilitet. Leg med farverne, og se hvor mange fine nuancer, du kan skabe!

Garnet tilhører garngruppe C, og kan bruges til hundredevis af opskrifter. Det ville være oplagt at bruge det til Candyfloss, Farfars cardigan, Me og Mini Me – enten alene for et meget let resultat, som dobbelt tråd, eller i kombination med Drops Baby Merino, afhængigt af hvilket udtryk du ønsker at skabe.

Husk at farverne kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Har vi ikke den farve, du mangler? Klik her for at læse om særbestillinger og restordrer.

Husk at der er gratis fragt på ordrer over 400 kr. Klik her for at læse mere om fragt og levering.

Ryd
Varenummer (SKU): DROPS4 Kategori:

Beskrivelse

Indhold: 77% Alpaca, 23% Silke
Garngruppe: C (16 – 19 masker) / 10 ply / aran / worsted
Vægt/længde: 25 g = ca. 140 meter
Anbefalede pinde: 5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 24 p
Håndvask, max 30°C / Tørres fladt Tjek også vaskerådene – de er din garanti for et resultat som holder sig smukt gennem mange år!

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

01 natur, 02 lys grå, 14 lys grågrøn, 20 sand rosa, 05 beige, 03 grå, 16 sort, 19 karry, 24 rust, 04 lys beige, 18 cerise

Du kunne også være interesseret i...