Tilbud

DROPS Cotton Merino

32,00 DKK 24,00 DKK

DROPS Merino Extra Fine er en blanding af bomuld og uld, hvilket giver et meget behageligt garn, som er nemt at strikke i. Ulden er Superwash-behandlet og meget blød, og garnet er Oeko-Tex®-certificeret, hvorfor det er perfekt til børne- og babytøj.

DROPS Cotton Merino er en kombination af ekstra fin merinould og skøn, langfibret bomuld. Merinoulden og bomulden er ikke kartet sammen, hvilket fremhæver hver af fibrenes egenskaber på en fantastisk måde, samtidig med man får et større spil i farver og tekstur. Som i alle Drops merinogarner kommer ulden fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika.

Dette garn er produceret med en særlig teknik, hvor mange tynde tråde er spundet sammen. Det giver rundhed og fylde, og gør at garnet egner sig specielt godt til snoninger, strukturmønstre og perlestrik. Denne specielle teknik gør det ekstra vigtigt at man behandler tøjet rigtigt: Sørg for at overholde strikkefastheden, og strik  hellere lidt for fast end lidt for løst. Vask ikke tøjet for varmt, lad det aldrig ligge i blød og lad tøjet tørre liggende fladt.

Det tilhører garngruppe B, og kan bruges til hundredevis af opskrifter. Det er velegnet til for eksempel Malmö, Snebold, Flower Power og Johns julesweater. Strikker du det dobbelt, vil det være perfekt til Eksperimentet.

Husk at farverne kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Har vi ikke den farve, du mangler? Klik her for at læse om særbestillinger og restordrer.

Husk at der er gratis fragt på ordrer over 400 kr. Klik her for at læse mere om fragt og levering.

Ryd
Varenummer (SKU): DROPS5-1 Kategori:

Beskrivelse

Indhold: 50% Uld, 50% Bomuld
Garngruppe: B (20 – 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vægt/længde: 50 g = ca. 110 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Finvask 40º / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt. Tjek også vaskerådene – de er din garanti for et resultat som holder sig smukt gennem mange år!

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

01 hvid, 05 støvet rosa, 09 isblå, 20 grå, 12 olivenbrun

Du kunne også være interesseret i...