Tilbud

DROPS Fabel

22,00 DKK 18,00 DKK

Slidstærkt og anvendeligt som kun et strømpegarn kan være – DROPS Fabel er et 4 trådet garn som, modsætning til almindelig strømpegarn, er spundet i en blødere og finere uldkvalitet, som også egner sig fortræffeligt til babystrik!

Garnet er Oeko-Tex®-certificeret, og derfor perfekt til børne- og babytøj. Det er også er superwash behandlet, så det kan vaskes i maskine.

Hvis du sætter en tråd Drops Fabel sammen med en tråd Drops Kid Silk får du et skønt resultat, hvor letheden fra mohairen og silken bæres af uldens faste struktur. Farverne endnu mere liv af at blive sat op mod hinanden, uanset om du vælger to tråde i samme farve, eller kombinerer de forskellige nuancer.

DROPS Fabel tilhører garngruppe A, og kan for eksempel bruges til 1981. Strikker du det dobbelt, eller sætter du det sammen med en tråd Kid Silk eller Safran, rammer du garngruppe C, og kan eksempelvis bruge det til Candyfloss, Farfars cardigan, Me og Mini Me.

Husk at farverne kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Har vi ikke den farve, du mangler? Klik her for at læse om særbestillinger og restordrer.

Husk at der er gratis fragt på ordrer over 400 kr. Klik her for at læse mere om fragt og levering.

Ryd
Varenummer (SKU): DROPS8-1 Kategori:

Beskrivelse

Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
Garngruppe: A (23 – 26 masker)
Vægt/længde: 50 g = ca. 205 meter
Anbefalede pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p
Finvask eller Uldvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt. Tjek også vaskerådene – de er din garanti for et resultat som holder sig smukt gennem mange år!

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

107 blå, 200 grå, 300 brun, 100 natur, 400 sort, 910 havbrus, 911 picnic, 114 lys perlegrå, 916 grand canyon