Tilbud

DROPS Merino Extra Fine

24,00 DKK

DROPS Merino Extra Fine er kabelspundet af ekstra fine merino uldfibre fra fritgående dyr i Sydamerika. Tøj som er lavet i dette garn er vidunderligt blødt mod huden. Garnet er Oeko-Tex®-certificeret, og derfor perfekt til børne- og babytøj – ikke mindst fordi det også er superwash behandlet, så det kan vaskes i maskine.

DROPS Merino Extra Fine er helt fantastisk til strukturstrik og snoninger. Garnet er spundet af flere tynde tråde, som gør det meget elastisk, og denne specielle opbygning gør det nemt at skabe et smukt, jævnt resultat.

Denne opbygning gør det ekstra vigtigt at behandle garnet korrekt. Vær sikker på at du overholder strikkefastheden, og strik hellere for stramt end for løst. Det færdige arbejde vil strække sig en del, så vær opmærksom på det, når du strikker.

Vær omhyggelig når du vasker det. Vask ikke tøjet for varmt, læg det aldrig i blød, og lad tøjet tørre fladt.

Det tilhører garngruppe B, og kan bruges til hundredevis af opskrifter. Det er velegnet til for eksempel Malmö, Snebold, Flower Power og Johns julesweater. Strikker du det dobbelt, vil det være perfekt til Eksperimentet.

Husk at farverne kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Har vi ikke den farve, du mangler? Klik her for at læse om særbestillinger og restordrer.

Husk at der er gratis fragt på ordrer over 400 kr. Klik her for at læse mere om fragt og levering.

Ryd
Varenummer (SKU): DROPS5 Kategori:

Beskrivelse

Indhold: 100% Uld
Garngruppe: B (20 – 22 masker)
Vægt/længde: 50 g = ca. 105 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Finvask 40º / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt. Tjek også vaskerådene – de er din garanti for et resultat som holder sig smukt gennem mange år!

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

01 natur, 40 støvet rosa, 39 isblå, 26 pistacie, 07 lys brun, 04 mellemgrå, 03 mørk grå, 02 sort, 06 brun, 20 mørkblå, 05 lys grå

Du kunne også være interesseret i...