Tilbud

DROPS Merino Extra Fine

31,00 DKK 25,00 DKK

DROPS Merino Extra Fine er kabelspundet af ekstra fine merino uldfibre fra fritgående dyr i Sydamerika. Tøj som er lavet i dette garn er meget behageligt at have på fordi det er blødt mod huden. Det er Oeko-Tex®-certificeret, og derfor perfekt til børne- og babytøj. Det er også er superwash behandlet, så det kan vaskes i maskine.

DROPS Merino Extra Fine er ekstra flot til strukturstrik og snoninger. Garnet er spundet af flere tynde tråde, som gør garnet meget elastisk, og denne specielle opbygning gør det ekstra vigtig at behandle garnet korrekt. Vær sikker på at du overholder strikkefastheden, strik hellere for stramt end for løst. Vask ikke tøjet for varmt, læg det aldrig i blød, og lad tøjet tørre fladt.

Det tilhører garngruppe B, og kan bruges til hundredevis af opskrifter. Det er velegnet til for eksempel Malmö, Snebold, Flower Power og Johns julesweater. Strikker du det dobbelt, vil det være perfekt til Eksperimentet.

Husk at farverne kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Har vi ikke den farve, du mangler? Klik her for at læse om særbestillinger og restordrer.

Husk at der er gratis fragt på ordrer over 400 kr. Klik her for at læse mere om fragt og levering.

Ryd
Varenummer (SKU): DROPS5 Kategori:

Beskrivelse

Indhold: 100% Uld
Garngruppe: B (20 – 22 masker) / 8 ply / DK / worsted
Vægt/længde: 50 g = ca. 105 meter
Anbefalede pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p
Finvask 40º / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt. Tjek også vaskerådene – de er din garanti for et resultat som holder sig smukt gennem mange år!

Yderligere information

Farver

01 natur, 40 støvet rosa, 39 isblå, 26 pistacie, 07 lys brun, 04 mellemgrå, 03 mørk grå, 02 sort