DROPS Safran

15,00 DKK

DROPS Safran er et blødt bomuldsgarn, som spundet af langfibret, kæmmet egyptisk bomuldsgarn. Garnet er sat sammen af flere tynde tråde, som først tvindes sammen to og to, før disse nye tråde tvindes sammen igen. Dette giver et slidstærkt garn med fin glans og suveræne overflade-egenskaber.

Det er dejligt at både strikke og hækle med, og fordi garnet er slidstærkt og let at vaske i maskine, er det helt perfekt til de ting, som bliver brugt flittigt.

Garnet er specielt velegnet til børnetøj fordi det er Oeko-Tex® certificeret, men det er også skønt at bruge til sommertoppe, tasker og interiørting som kurve og klude.

Det tilhører garngruppe A, og kan bruges til for eksempel Sommertoppen og 1981. Sætter du det sammen med en tråd Baby Merino eller Kid Silk rammer du garngruppe C, og kan eksempelvis bruge det til Candyfloss, Farfars cardigan, Me og Mini Me. Du kan også bruge det til opskrifter som er lavet til bomuld 8/4, bare du er opmærksom på strikkefastheden.

Husk at farverne kan afvige noget fra skærm til skærm, på samme måde som farvepartierne ofte afviger lidt fra farvebad til farvebad.

Har vi ikke den farve, du mangler? Klik her for at læse om særbestillinger og restordrer.

Husk at der er gratis fragt på ordrer over 400 kr. Klik her for at læse mere om fragt og levering.

Ryd
Varenummer (SKU): DROPS1 Kategori:

Beskrivelse

Indhold: 100% Bomuld
Garngruppe: A (23 – 26 masker) / 5 ply / sport
Vægt/længde: 50 g = ca. 160 meter
Anbefalede pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p
Finvask 40º / Tørres fladt
Tjek også vaskerådene – de er din garanti for et resultat som holder sig smukt gennem mange år!

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

17 hvid, 56 støvet rosa, 50 mint, 07 grå, 16 sort, 04 lysegrøn, 09 marineblå, 10 gul, 20 vinrød, 22 lysebrun