Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan dine personlige oplysninger indsamles, bruges og deles, når du besøger eller foretager et køb fra Fiftyfabulous.dk

Alle data, som Fiftyfabulous.dk indsamler, benyttes til regnskabsmæssige formål samt til at lave statistikker over Fiftyfabulous.dk. Oplysningerne gør os klogere på vores besøgendes behov og ønsker, så vi kan forbedre vores besøgendes oplevelse.

Vi misbruger ikke data, eller videresender informationer til parter, som vil misbruge disse oplysninger.

Vi anvender følgende services, og du kan læse mere om deres fortrolighedspolitikker herunder ved at følge linket:

Paypal (håndtering af betalinger via PayPal): https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=da_DK

 

Hvilke personlige oplysninger indsamler vi?

Når du besøger webstedet, indsamler hjemmesiden automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder oplysninger om din webbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed. Derudover indsamler hjemmesiden oplysninger om de enkelte websider eller produkter, som du ser, hvilke websteder eller søgeord, som henviste dig til webstedet samt informationer om, hvordan du interagerer med webstedet. Dette refererer vi til som “enhedsoplysninger”.

 

Hvilke teknologier anvendes til indsamling af oplysninger?

“Log filer” sporer handlinger, som forekommer på webstedet og indsamle data, herunder din IP-adresse, browsertype, internetudbyder, henvisnings og exitsider samt dato og klokkeslæt. – “Web beacons”, “tags” og “pixels” er elektroniske filer, der bruges til at indsamle oplysninger om, hvordan du orienterer dig på hjemmesiden. Derudover indsamler hjemmesiden visse oplysninger fra dig, når du enten forsøger at gøre et køb eller gør et køb via hjemmesiden såsom dit navn, faktureringsadresse, forsendelsesadresse, betalingsoplysninger (herunder PayPal), e-mailadresse og telefonnummer. Hjemmesiden henviser til disse oplysninger som “Ordreinformation.” Når vi taler om “Personlige oplysninger” i denne fortrolighedspolitik, taler vi både om ”Enhedsinformation” og ”Ordreinformation”.

Betalinger håndteres af Stripe, og er underlagt deres privacy policy.

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

Generelt bruger vi de ordreoplysninger, som Fiftyfabulous.dk indsamler for at kunne afsende de ordrer, der er placeret via webstedet (det vil sige: behandling af dine betalingsoplysninger, arrangering af fragt og udsendelse af fakturaer og / eller ordrebekræftelser). Derudover bruger vi denne ordreinformation til at kommunikere med dig. Hjemmesiden anvender den indsamlede information for at screene for potentiel risiko og bedrageri (især din IP-adresse), og mere generelt for at forbedre og optimere vores websted, for eksempel ved at generere analyser og statistikker, som viser, hvordan vores kunder interagerer med hjemmesiden.

 

Deles dine personlige oplysninger med tredjepart?

Hjemmesiden deler dine personlige oplysninger med tredjeparter for at kunne anvende dine personlige oplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruger hjemmesiden WooCommerce til at drive dens onlinebutik.

Hjemmesiden bruger også Google Analytics til at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger webstedet – dette kan du læse mere om her: https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/. Du kan også fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Endelig kan hjemmesiden også dele dine personlige oplysninger for at overholde gældende love og bestemmelser, for at respondere på en arrestordre, samt andre former for lovlige anmodninger om information, hjemmesiden modtager.

 

Dine rettigheder

Hvis du er bosiddende i Europa, har du ret til at få adgang til de personlige oplysninger, hjemmesiden har om dig, samt at bede om at få disse personlige oplysninger rettet, opdateret eller slettet. Hvis du gerne vil udøve denne ret, bedes du kontakte Fiftyfabulous.dk via kontaktoplysningerne. Hvis du er bosiddende i Europa, henviser vi desuden til, at hjemmesiden anvender dine oplysninger til at kunne opfylde kontrakter, vi måtte have med dig (f.eks. hvis du bestiller via webstedet) eller på anden måde at forfølge vores legitime forretningsinteresser, der er anført ovenfor. Bemærk ligeledes, at dine oplysninger vil blive ført udenfor Europa, inklusiv Canada og USA.

 

Opbevaring af dine personlige oplysninger

Når du bestiller via webstedet, beholder hjemmesiden dine bestillingsoplysninger til hjemmesidens statistikker, medmindre du selv beder os om at slette disse oplysninger.

 

Ændringer

Vi vil opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle eventuelle ændringer i vores praksis eller af andre driftsmæssige, juridiske eller lovmæssige grunde.

 

Kontakt

For mere information om vores fortrolighedspolitik, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil klage, kan du kontakte os via e-mail på info@fiftyfabulous.dk.