Dansk opskrift på Carlazzo

18,00 DKK

Carlazzo er en oversize, luftig top med et simpelt strukturmønster og hulmønster i kontrastfarve rundt på bærestykket. Hulmønsteret er designet til at følge kroppen lidt tættere end resten af toppen, for at sikre at mønsteret kommer til sin ret.

På grund af det afslappede design, kommer den kun i 3 rummelige størrelser. Den færdige top har et brystmål på 139 til 181 cm, og kan bæres enten med masser af bevægelsesfrihed (rosa eksempel), eller med minimal bevægelsesfrihed (lyseblå eksempel).

Carlazzo strikkes oppefra og ned, og kræver ingen montering. Opskriften giver mulighed for at vælge korte eller lange ærmer, og den er nem at strikke længere i kroppen hvis du ønsker en mere dækkende sweater.

Størrelser: 1-2-3

Overvidde: 139-159-181 cm

Længde: 50-51-53 cm

Pasform: Carlazzo er designet til at blive båret med ret stor bevægelsesfrihed, men ser også smuk ud uden en masse ekstra plads. Hulmønsteret er designet til at sidde tættere end resten, for at lade selve mønsteret komme til sin ret.
Den pink udgave på billederne har 60 cm bevægelsesrum, den lyseblå har 5 cm, og den brune har 40 cm.

Garnforbrug:
Bundfarve: 420-560-840 meter
Kontrastfarve: 140 meter

Modellerne vist i Drops Brushed Alpaca Silk (pink og lyseblå), og i en sportsvægt merino holdt sammen med en silke-mohair (brun). Bemærk at når du holder to garner sammen, skal du bruge den angivne garnmængde i hver kvalitet (altså for eksempel 140 meter sportsvægt OG 140 meter silkemohair).

Pinde: Rundpind 3,5 og 6 mm, begge på minimum 60 cm. Hvis du ikke vil strikke magic loop oppe i halskanten, skal du yderligere bruge rundpinde på 25 cm.

Strikkefasthed: 15 m x 20 omg i glatstrik på pinde 6 mm = 10 cm x 10 cm.
Strikkefastheden skal overholdes for at opnå et tilfredsstillende resultat. Hvis ikke strikkefastheden passer, må du prøve med finere eller grovere pinde.

Kategori: