Søndags Snapshots

I denne uge har jeg gjort det jeg er. Jeg har været totalt farmor, også selvom barnevidunderbarnet desværre ikke har været involveret. Masser af de skønne farmor-aktiviteter, som jeg elsker så højt – og så meget desto mere her i de dejlige efterårsstunder. Ugen har handlet meget om hækletøj, chokolade, Matador, og gode bøger nedsvælget med masser af te. Nå ja, og så har jeg bagt vafler.

img_4783

Livsmodig

En superfin bog om fire inspirerende kvinders voksenliv. Jo altid sjovt at høre hvordan andre forholder sig til det at blive gammel / ældre / voksen / midaldrende. Jeg er for eksempel blevet ‘gammel’. Hvad kalder I den herlige alder?

img_4785

Efterårssnue

En nededag, som blev vendt til optur. Ragede mig en træls virus til, som lige fik lagt mig ned en enkelt dag. Valgte at gå all-in på det, og bare forsvinde i dyner og lyksalig dovenskab. Slet ikke ilde, omend der var en smule trangt i sengen.

img_4784

Ny frakke

Skal jo gøre klar til kulden, og hvordan kan man gøre det bedre end med lyserød plys??

img_2508

Italien

Altid Italien… åh hvor det er godt at være her igen. Dagen i dag kommer til at handle om nye sofaer, men i morgen rammer vi stierne omkring Comosøen. 3 dages hike, som en slags sæsonafslutning – uha hvor jeg glæder mig!

Næste uge bliver langsom, lige præcis som jeg (også) kan lide det. Ud og gå, og derefter hjem til en stille weekend. Jeg har en stak gode bøger parat til at tage imod mig, og et hundeøre der skal nusses virkelig meget. Altid godt med planer, jo.

 

Måske vil du også læse...