Dansk opskrift på On the Go

28,00 DKK

On the Go er et simpelt halsrør/cowl/halsedisse – kært barn har mange navne, og alt der varmer halsen, er bestemt kært i vintermånederne!

 

Det er strikket i et enkelt vævestrikmønster, som giver en smuk, tredimensionel struktur. Når man strikker vævestrik, arbejder man kun med én farve ad gangen, men opnår ikke desto mindre et flerfarvet mønster.

 

On the Go strikkes med to tråde. Jeg har valgt at opgive garnforbrug på to forskellige måder, fordi jeg synes det er pænest at holde kontrastfarven dobbelt uden silke eller mohair hvis der er lav kontrast mellem den og bundfarven, men at holde den sammen med en silke- eller mohairtråd hvis der er høj kontrast. På den måde blender farverne fint sammen, uden at mønsteret går tabt.

 

On the Go sidder ret tæt om halsen, men hvis du foretrækker lave det større, er det meget nemt at tilføje ekstra masker – bare husk, at du af hensyn til mønsteret skal tilføje masker 4 ad gangen. 4 ekstra masker vil give yderligere ca. 1,7 cm i omkreds, og det vil naturligvis påvirke garnforbruget!

Kategori: