Julehæftet 2022

38,00 DKK

For mange år siden lavede jeg en julebog, hvor jeg samlede alle mine bedste juleideer, opskrifter og andet godt. Den bog er en af de meget få ting, jeg ville redde, hvis huset brændte. Hver gang jeg kigger i den, bliver jeg grundglad, sådan helt ind til knoglerne. Den har hele min juls essens i sig, og med den i hånden kan jeg uden videre kaste mig ud i fornøjelserne!

Dette julehæfte er slet ikke som den – men ikke desto mindre stærkt inspireret af den. Jeg har prøvet at samle en håndfuld hyggelige ting, man kan nørkle med i den søde tid, og jeg håber at hæftet kan vække din juleglæde. Der er ideer til små gaver, og til en masse pynt. Meget af pynten er noget som man kan bygge videre på år efter år. Jeg har for eksempel efterhånden så mange julekugler, at jeg har valgt at hænge dem i tunge klaser i alle mine vinduer – og de julekugler der bærer mine børnebørns navne og fødselsår fryder både mig, mine børn og ikke mindst mine børnebørn, som elsker at finde ”deres” kugler frem.

Mens jeg planlagde hæftet, sad jeg hele tiden og nynnede min yndlingsjulesang. Juletræet med sin pynt… og det bærer hæftet præg af, især i sin opbygning. Vi starter med den store stjerne der gled, så er der hjerter (om end de ikke er klippet med en saks), og så kurve, kugler, fugle. Ingen flag i denne omgang, men mon ikke jeg bliver fristet igen næste år? Huens farve dufter brunt og brændt, og således kom jeg den dejlige sang igennem!

Jeg vil elske at se de juleting, du laver fra hæftet! Hvis du tagger mig @Fiftyfabulous.Strik og bruger #ffjul på Instagram, vil jeg kunne se dine billeder, og tage del i din juleglæde.

Med ønsket om en glædelig, fredelig og kreativ jul,

Rigtig god strikkelyst!

Juleknus, Pia.

Kategori: