Den Udygtige Husmors bedste forret

Hvis jeg virkelig vil score point på Domestic Goddess fronten, skal jeg fodre ham min elskede med bresaola. Her i norditalien får man bresaola smidt efter sig uophørligt, og det er såmænd også fint nok, for lækkert er det. Selv kan jeg dog godt klare at gå både en og to dage uden, men det skal jeg ikke foreslå min bedste halvdel 🙂

img_2516

Heldigvis er det en ret, som selv den Udygtige Husmor kan håndtere:

Fordel 10-12 skiver bresaola i et lille fad, og plump en håndfuld rucola ovenpå.

Dæk med generøse mængder af citronsaft, olivenolie og peber, top af med friskreven Grana, og Prego – lækker forret til to (eller hovedret til én).

Når det er så nemt at sprede glæde, er det jo helt vanvittigt ikke at gøre det!

img_2512

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Det smager bare åndsvagt godt hvér gang 😀

    – A

    1. Pia says:

      Ja! – og så er det helt tosset nemt 😊

Comments are closed.