Expres-jul

Nogen gange har jeg ikke helt så meget tid til at invitere julen indenfor, som jeg kunne tænke mig. Så står den på expres-jul, og det kan også fint gå an (njaaa, nu lyver jeg en lillebitte smule – men det er i hvert fald langt bedre end ingenting. Så kan man altid rette op på det forsømte, når man får indhentet sig selv).

Vi landede herhjemme sent i går aftes, skal ud hele dagen i dag, og holder så årets første julefrokost i morgen. Velsignet være nemlig.com, som får lov at klare indkøbene, mens vi julepynter huset!

Når det skal gå lidt stærkt, er det den store julepynt, jeg rækker ud efter; kæmpenisserne og de gigantiske julekugler.

Når det kombineres med gran og lys i vinduerne, en håndfuld lyskæder spredt med løs hånd, og Pias Perfekte Julemusik, er der kun én ting der mangler…

… nemlig duften af jul! Jeg knuselsker duften af appelsin og nelliker, så hvert år putter jeg nelliker i appelsiner. Jeg sidder ikke og fedter med et par sløje rækker og et bånd; jeg fylder hele appelsinen. Når man gør det, holder den sig smuk i årevis, selvom duften selvfølgelig aftager lidt efter lidt. Yndlingsjulepynt!!

Har I nogen geniale ideer til expres-jul? På torsdag rejser jeg igen, og jeg ville grumme gerne have lidt instant julestemning med i kufferten!

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...