FiftyFabulous.dk vrimler med gratis strikkeopskrifter, som jeg inderligt håber kan blive til fornøjelse for dig. Nedenfor har jeg forsøgt at opdele dem i kategorier, så det måske er lidt nemmere at danne sig et overblik over dem. I nogle af kategorierne finder du også enkelte hækleopskrifter, selvom hækling er ikke min stærkeste side – det er først og fremmest strikkepindene, der gløder mellem mine fingre!

Hvis du leder efter en specifik opskrift, kan du altid bruge søgefeltet oppe foroven, eller helt nede i bunden af siden.

gratis strikkeopskrifter   gratis strikkeopskrifter   gratis strikkeopskrifter  gratis strikkeopskrifter  gratis strikkeopskrifter

strikkeskole

 

Hvis du aldrig har strikket før, eller hvis det er så mange år siden, at du ikke lige ved, hvordan du kommer i gang igen, vil jeg anbefale Strikkeskolen. Her bliver du guidet igennem de mest grundlæggende teknikker, og får nemme opskrifter at øve dig på, så du fra starten får smukke resultater.

 

 

 

 

 

 

 

Alle mine opskrifter er til gratis afbenyttelse, men må ikke sælges, og heller ikke deles uden at henvise til mig.  

Jeg vil blive meget glad, hvis du deler det færdige resultat med enten hashtagget #FiftyFabulous.dk eller et link til mig!

Mine gratis strikkeopskrifter er testet og korrekturlæst efter bedste evne, men jeg må alligevel tage forbehold for eventuelle fejl. Har du problemer med en opskrift, er du velkommen til at skrive til Pia@Fiftyfabulous.dk, så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe.