Søndags Snapshots fra Italien og Danmark

Efter nogle uger med drypvis sygdom, sådan lidt på skift hos os alle herhjemme, har det været skønt at komme ned ig få lidt sol og lidt lys. Sneen væltede ned de første dage vi var i Italien; smukt og dragende lagde et hvidt tæppe sig over omgivelserne, og vi sad inde i varmen og nød det. Men så kom solen frem, og vi myldrede ud. Selvfølgelig gjorde vi det, fordi sol!

Vi har tusset rundt i de omkringliggende byer: Menaggio, Lugano, Porlezza – og hængt i timevis på små cafeer, som stort set alle er placeret, så de har en lille solkrog, hvor man kan smide jakken!

Stuen med de store skønne flyder-sofaer har også holdt for. Vi har læst, strikket (!!), hygget og set Breaking Bad. Jeg har været inde på det før: jeg er ikke nogen first-mover…. og da slet ikke, når det kommer til TV-serier. Jo også ret hyggeligt at se en god serie sammen med nogen, som har set den før, så de kan fortælle hvornår jeg skal holde mig for øjnene, og hvornår nogen ikke dør.

Kom hjem til Danmark torsdag, og jeg kastede mig straks over arbejdet. Har syslet en del med noget blog-design, og om alt går vel (og det gør det jo egentlig ret sjældent), så kommer det i luften i løbet af mandagen. Det er ikke de helt store ændringer jeg har gang i – jeg er bare blevet så træt af den måde, de nyeste indlæg kommer op med et billedformat, som sjældent eller aldrig passer med mine fotos. Derfor forsøger jeg mig med en fast side øverst på bloggens forside, og så de nyeste indlæg derunder. Lad mig gerne vide hvad I synes om det, og om det giver problemer.

Foreløbig vil jeg vende tilbage til mine opgaver i templet, og bare ønske jer alle en forrygende ny uge!

Måske vil du også læse...