Søndags efterårs Snapshots

Efteråret er kommet til Texas! Lige indtil fredag tænkte jeg, at det var vældig smart, det de gjorde herovre, med at tage alt det bedste, det gode og det hyggelige, ved efteråret, og lade resten – som for eksempel regn og rusk – ligge. Det kunne jeg jo godt vænne mig til! Meeen nu er kulden kommet. 18-20 grader, og man fryser, hvis ikke man har en trøje over sin kjole…

Vi har haft endnu en dejlige uge herovre, med skønne ture rundt i området. Jeg havde jo proklameret at jeg bestemt skulle besøge Southfork Ranch, men jeg ved helt ærligt ikke om jeg når det. Der er så meget dejlighed at tage sig af – og så regner jeg jo også med at komme tilbage, så der kommer flere muligheder.

Vi tilbragte en herlig eftermiddag/aften på Dallas Boardwalk. Virkelig hyggeligt, og et fint sted med børn, for her er en legeplads og masser af lejlighed til at tumle sig i et bilfrit område. Vi spiste på Jamie Olivers Fork & Fire, og det var godt. Rigtig godt. Er stor fan af en ordentlig pastrami-sandwich, og det fik jeg her. Nå ja – og så kan I også lige se, hvordan man ser ud, når man for første gang får fingrene i pommes frites! Havregrød bliver aldrig helt det samme derefter 😉

Hundepark. Altid en fest jo – og her i luksusudgaven, med egen badesø. Lille Tyson knoklede på, og var så tilpas træt bagefter, at vi uden videre kunne tage ham med ud at spise.

Baby in a box. Bliver jeg aldrig træt af – og det gør han heldigvis heller ikke.

Peter og jeg havde bryllupsdag i torsdags. Tænk engang, 37 år med ham her – jeg føler mig meget heldig <3

Næste uge kommer til at stå på en masse nydelse, tilsat en række Corona-tests, noget pakning, og en afsked som jeg ærligt talt frygter. Puha, det bliver ikke sjovt – men det er heldigvis ikke endnu. På den gode side af næste uge er et gensyn, som jeg glæder mig til, og sådan er der altid to sider af en sag.

Jeg ønsker jeg en magisk uge, hvor end I befinder jer. Er I i Danmark, må I meget gerne fyre op for det der efterår, så jeg får noget smukt at komme hjem til!

Måske vil du også læse...