Novembers vidunderlige liste

November. En af mine absolutte yndlingsmåneder, og ikke kun fordi jeg har fødselsdag. Lidt fordi jeg har fødselsdag, men faktisk også fordi det er en mægtig fin måned. Man skal bare lige se ordentligt efter. For ja, for det utrænede øje kan den forekomme grå, våd og trøstesløs – men kig lige en gang mere. Træerne står smukt nøgne, grafisk aftegnede mod en himmel der spiller i millioner af grå nuancer. Dagene er korte, hvilket betyder at aftnerne er lange og hyggelige. Og på intet andet tidspunkt af året sætter man helt ligeså stor pris på, at husene er hule!

novembernovember

I november skal jeg tage november til mig med åbne arme, og derudover skal jeg:

 • Holde en dejlig familiefest. Peter og jeg slår som regel vores fødselsdage sammen, og holder en stor, rodet familiesammenkomst, med masser af mennesker, masser af latter, og fremfor alt masser af kage. Fordi det jo er fødselsdag. Og november.
 • Fejre min egen fødselsdag. Ikke en dag der får lov at gå ubemærket hen. Jeg elsker at blive ældre, og jeg bryder mig faktisk meget lidt om alternativet. Derfor fejrer jeg mig selv i højeste gear, og på den mest ublu måde inddrager jeg alle andre i hyldesten.
 • Tilbage til UAE. Jeg har så mange gode minder fra det besynderlige lille land, både fra dengang ældstesønnen og hans hustru boede i Abu Dhabi, men også fra tiden hvor Peter var udstationeret i Dubai. Denne gang skal vi bo i Dubai, og det er fint – men vi skal helt bestemt også en masse til Abu Dhabi, som er helt anderledes.
 • Tyvstarte på julen. Eller, tyvstart er der jo egentlig ikke tale om, for enhver ved, at julen starter når efterårsferien slutter. Jeg plejer dog at holde de fleste nisser under kontrol indtil d. 24/11, hvorefter der er dømt fri leg. Vi skal holde årets første julefrokost, julepynte hjemmet, og mon ikke også jeg kan klemme et enkelt lille julemarked ind?

Hvad er jeres planer for november? Elsker at høre jeres ideer, så jeg kan lade mig inspirere!

Måske vil du også læse...

5 Comments

 1. Bodil says:

  Fantastisk å lese

  1. Ih tak, Bodil. Så sødt af dig

 2. conny says:

  Også jeg er glad for månederne, hvor man kan “putte sig”. I denne november måned er der to planer: Koncert med Jacob Dinesen med mine børn og svigerbørn (børnebørnene skal passes; håber det går for de små) og så en navngivningsfest for yngstebarnebarnet (yngst med 14 dage 🙂 ). Derudover kommer ældstebarnet med sine to børn på weekend nogle gange, når farmand er ude at spille musik. Så lige pludselig … bum … så er det nok december; og SÅ sætter julepanikken ind 😉

  1. conny says:

   PS: Tillykke med fødselsdagen; dejligt at fejre i flere omgange.

  2. Uh, hvor det lyder som en god måned!!! Rigtig god fornøjelse med det hele – november har det jo med at stryge afsted i en mægtig fart, og før vi får set os om, er det jul

Comments are closed.