Søndags Snapshots og små glæder

Ugen har, i hvert fald til at begynde med, været en kende tung. Det er som om, det omsider er ved at gå op for mig, at der formentlig går rigtig lang tid, før jeg igen kan danse rundt til Baby Shark med lille John-John på hoften, og indsamle begejstrede, våde baby-kys i processen. Denne indsigt er hjulpet godt på vej af både den voksende stak af aflyste flybilletter, og det faktum at jeg konstant finder små memorabilia hist og pist. En hagesmæk her, en figenstang der – og en orange traktor på bunden af en håndtaske.

Når jeg er trist, gælder det om at holde øjnene ekstra åbne for de fine ting, for selvfølgelig er de der stadig. De er bare lidt sværere at få øje på, når man behøver dem mest. Det gode er, at når alt synes sort i sort, så kan en pose Irma-kugler oplyse en hel dag, især når de kommer med omsorgsfuldt bud.

Så. Gode ting (udover Irma-kugler) i denne uge:

pandekager

 • Kunstneriske pandekager. Barnevidunderbarnet og jeg bagte pandekager, og vi tilsatte dråber af frugtfarve til dejen, så de færdige pandekager blev små kunstværker, næsten for fine at spise. Næsten. Første gang i øvrigt, at det var lige så sjovt at bage pandekagerne som at spise dem!
 • Når det hurtige bad bliver til en luksus spa-oplevelse, fordi man gider at tænde et stearinly, sætte lidt musik på, og tage sig bare 15 minutter mere. Jeg er stor fan af Peter Thomas Roths masker, og denne uge har jeg nydt hans Cucumber Gel Mask, som køler, gennemfugter, afgifter og lindrer tør og irriteret hud med et boost af antioxidanter. Hos bl.a. Matas og Magasin kan man købe sæt med flere forskellige af hans masker, så man kan tilpasse øvelsen efter hudens behov – og denne uge var der altså behov for lindring!
 • Liane Moriartys bøger, denne gang Hypnotisørens kærlighed, lyttet med begejstring mens jeg har svømmet i farvepotten. Har farvet en masse garn denne uge, og det forundrer og fortryller mig stadig at se de skønne farvevariationer komme til live.
 • Hvis der er én ting jeg elsker at gøre, når jeg er i underskud, så er det at give gaver. Det løfter mig at give, så jeg har haft gaver som tema for ugen, og blandt andet brugt en masse tid på at forberede en Mors Dags-gave. For det er jo lige om lidt, og det er dejligt!

pica pau og dyrevennerne

 • En ny bog, og et nyt nørkleprojekt. Der kommer meget mere om denne bog i ugens løb, for det er altså en sand perle. Lige nu hækler jeg bare fingrene til blods, og elsker det. I øvrigt også en del af gave-temaet, så dér slår jeg to fluer med ét smæk.

Jeg er faktisk lykkedes med at gøre mig selv rigtig meget gladere, og har i dén grad mod på endnu en uge. Der er ikke de store planer for ugen, hvilket vil sige, at det ville passe mægtig godt med at få et nyt barneønskebarn leveret. Gad vide om universet læser med herinde? Jeg tror det næsten – og så siger jeg ikke mere 😉

Jeg ønsker i hvert fald jer en magisk uge, med majskønhed og glæde!

 

 

 

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Elsebeth says:

  Ja, vi skal i hvert fald ikke have mere haglvejr med lyn og torden af den slags, vi fik i fredags. Det var det heftigste, jeg nogensinde har oplevet. 35 tuliopanhoveder af de doppelte med duft blev kappet af med fire cm stilk, og der lå hagl i store dynger overalt resten af dagen. Fire kartoffelskåle og en sovsekande blev i ren og skær fortvivlelse brugt til blomsterhoved-dekorationer, og nu står de rundt i huset og pynter og dufter. Så får vi dog alligevel glæde af de smukke tulipaner. Men hvad mon der bliver af alle de smukke æbleblomster i fuldt flor – sikkert ikke mange æbler.

  1. says:

   Nej tak til voldsomt vejr! Vi vil have blidt og skønt forår, tak Dejligt at du trods alt fik glæde af tulipanerne!

 2. …… Irma-kugler? Hvad er det?

  1. says:

   Hahaha – det er de gode chokoladekugler med lakrids i midten Så gode!

Comments are closed.