Søndags Snapshots

img_3720Festforberedelser

Skal der være fest, så lad der være fest; man kan ligeså godt gå all in. Er også den eneste måde, jeg kan finde ud af at gå på, og barnevidunderbarnet slægter mig på. Det er hende der har pyntet trappen, for “ellers var den bare helt hvid og almindelig, farmor!”.

img_3742Efter-fest

Snobrød til børnene – og selvfølgelig gik der ikke lang tid, før alle var samlet om bålet. Jo det hyggeligste sted man kan være!

img_3749De fineste nye armbånd

Smukke og spinkle, og helt anderledes end dem jeg ellers plejer at gå med. De fine sølvarmbånd er fra webshoppen Best of Nordic (som giver kæmpe rabatter i øjeblikket).

img_3626Nyt spil

Helt ærligt; Det Dårlige Selskab. Hvordan kunne jeg ikke købe det? Nu skal jeg bare have stablet en spilleaften på benene, så vi kan teste det.

 

I dag står den på oprydning, og det er også skønt, på sin helt egen måde. At afmontere en pragtfuld dag er faktisk rigtig hyggeligt, især fordi det give anledning til en masse minde-deling. Ellers kommer ugen til at byde på en hel masse afslapning, og en lille Jyllandstur, forhåbentlig med indbygget travetur ad Gendarmstien. Har kløe i vandrestøvlerne, og sæsonen varer jo ikke evigt…

Måske vil du også læse...