Supersaurus 2

I dag anmelder Anna bogen Supersaurus 2 af Jay Jay Burridge, og derfor vil jeg uden videre omsvøb give ordet til hende:

supersaurus 2

Supersaurus 2

Resume af bogen:

Bea, Carter, Bunty og Theodore har sejlet og kørt i lang tid for at komme fra Aru-øerne til Kenya, hvor Bunty har et lille reservat. De tager ud på et meget farligt eventyr sammen hvor de blandt andet møder en meget kendt skuespiller og en fotograf.

På vejen til reservatet møder de en meget farlig diamantjæger som prøver at snyde dem. En eftermiddag hvor de er taget ud for at kigge på de smukke dyr ser de en krybskytte som skyder en saurus.

Bea, Carter og Theodore tager ud for at finde steggi-stammen som kan hjælpe dem, hvor Bea og Carter får en masse nye venner. En dag da steggierne skal flytte videre til Buntys reservat tager den onde diamantjæger alle børnene fra stammen og Bea og Carter så de kan lave slavearbejde i minen.

Den onde diamantjæger De Bois leder efter diamanter men ikke hvilken som helst diamant. Det er en meget sjælden diamant som er rigtig mange penge værd. Vennerne roder sig ud i et farligt eventyr om at stoppe De Bois og krybskytterne.

Min mening:

Jeg syntes at det er en rigtig god bog og serie fordi at det er nemt at holde styr på de personer der er med. Der er både noget humor og noget drama i bogen og det kan jeg rigtig godt lide.

Det jeg nok aller bedst kan lide ved bogen er de tegninger der er i bogen, det gør bare historien meget mere medrivende end den er i forvejen.

Jeg er rigtig glad for at Carlsen har sendt den her bog til mig, jeg var slet ikke klar over at den ville komme så det var en rigtig god overraskelse.

Mvh Anna

supersaurus 2

Måske vil du også læse...