Søndags forårs Snapshots

Reklame

sommerhus

Dejlige, lange morgener i sommerhus – ja tak!

Vi har nydt vores lille Loveshack i denne uge, hvor den har stået på total afslapning, et par lange gåture med glade hunde og frisk solskin, og masser af gode bøger og nørklerier.

mrs. slow

Ugens yndlingsstrik må bestemt være Mrs. Slow. Jamen, så kær hun er – og så er hun både sjov og nem at strikke. Jeg skriver meget mere om Mrs. Slow i ugens løb, for hun fortjener sit helt eget indlæg!

Ugens yndlingsbog er Fruen af Malene Lei Raben. Det er ikke feel-good læsning, men derimod en barsk fortælling om svigt, sorg og tab – men også om at rejse sig, og bygge et smukt liv på det, man nu engang har. Jeg har hørt den som lydbog, fordi jeg slet ikke kunne stå for den fristelse det var, at den er indlæst af forfatteren selv. En god oplæser betyder virkelig meget for en lydbog, og jeg er aldrig blevet skuffet når oplæseren har været den person, som er allertættest på bogens ord.

filorga

Efter så meget rart og hyggeligt synes jeg da lige, vi skal have en snak om overgangsalder
Mangfoldige er de velsignelser den kommer med, og én af disse velsignelser er en trættere hud, som mister elasticitet og bliver mere tør og uensartet. I stedet for begræde tabet af østrogenproduktionen, er det smartere at takke for de nemme år (hvor vi ofte ikke satte pris på det!), og gøre hvad vi kan for at tilføre huden gode sager udefra, som kan rette op på den sørgelige situation.
Et rigtig godt bud på sådanne gode sager er Filorgas Global Repair-serie, som netop er målrettet den modne hud. Der er tale om et serum og en creme, som tilsammen giver synlige resultater på bare 7 dage – og det er ikke engang løgn! Jeg har oplevet en markant forbedring i min hud, som har fået en dejlig udstråling og vitalitet; en helt ny glød, som stammer fra seriens overdådige indhold af de såkaldte Intensive Repairing Factors: ceramider, omegasyrer og vitaminer. Tilsammen hjælper de huden til at genvinde den glatte, smidige kvalitet som ellers går tabt med alderen, de udglatter rynker og linjer, og giver en ensartet hudtone.
Serummet indeholder de samme Intensive Repairing Factors som cremen, og giver dertil et skud retinol og glycogen. Retinol er koncentreret A-vitamin, som styrker cellefornyelsen og virker effektivt mod en lang række aldersbetingede hudproblemer som for eksempel rynker, fine linjer og pigmentforandringer. Glycogen stimulerer fibroblast-aktiviteten, og dermed hudens naturlige produktion af hyaluronsyre og kollagen – og tilsammen giver de altså en overbevisende effekt på moden hud.
Filorgas Global Repair-serie kan købes i Matas og Magasin (også online).

Måske der stadig er nogen derude med pandemibetinget pip her på kanten af normaliteten? Min dybeste medfølelse til jer! Som nævnt tidligere har jeg egentlig som udgangspunkt indrettet mit hverdagsliv ret karantæneagtigt, og trives fint med det. I hverdagen., forstås. Men nøj, hvor den stædige grænselukning gør ondt.

alexander trans

I næste uge er søndagen dedikeret ultimativ egenomsorg, fordi den markerer endnu et sørgeligt Corona-tab. Ældstesønnen har fødselsdag, og igen er vores fly blevet aflyst. Åh hvor jeg savner min lille familie i Texas, men i mellemtiden trøster jeg med de interviews der så småt begynder at dukke op med ham, nu hvor sportsverdenen har opdaget at han er flyttet, og snart skal åbne sit eget jiu jitsu-akademi.

Jeg ønsker jer en dejlig uge. Jeg håber I er glade, nyder foråret, og ikke er for ramt af denne Coronasituation, som lader til at trække i langdrag!

Måske vil du også læse...