Rio de Janeiro

Jeg har været i Brasilien, på besøg hos min ældste søn og hans kone – og jeg har tabt mit hjerte et sted mellem Ipanema og Recreio 🙂

Hvordan kan man andet end elske et land, hvor det tøj man har brug for er dette:

Normalt foretrækker jeg så afgjort swimming pool for strand, men i Rio kom jeg i tvivl. Poolen var dog vidunderlig – og strandene får et indlæg helt for sig selv!

Byen byder på den mest utrolige grafitti (og desværre også en del kriminalitet. Præcis der hvor det nederste billede er taget, var der, dagen efter at jeg tog billedet, en dame der blev røvet…).

– men selv risikoen for at blive rullet kan tilgives, når byen har et Browneria. Og så hævder Disneyland at være ‘The Happiest Place on Eath’??

Min svigerdatter legede ‘Gæt en frugt’ med mig. Jeg havde typisk omkring halvdelen rigtigt…

Endu en grund til at tage til Rio: den originale Rio Bowl, også kendt som acai bowl. Acai er et super sundt bær, som knuses og blandes med andre frugter til den herligste is-agtige ting, man kan forestille sig. Og det bedste af det hele? I Brasilien spiser man det morgen, middag og aften. Ikke nogen smålig skelen til hvad der måtte høre sig til hvornår. Jeg er solgt.

Jeg vender tilbage med mere om Rio – skal lige drømme lidt!

/Pia

 

 

Måske vil du også læse...